ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:46
 

Πρόσφεραν τα μαλλιά τους μαθήτες δημοτικού στην Πάφο

Το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την εκδήλωση που γίνεται με πρωτοβουλία των μαθητών των εκπαιδευτικών και των γονιών

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Παιδιά Β’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου έστειλαν μηνύματα αλληλεγγύης και προσφοράς, κόβοντας τα μαλλιά τους, στο πλαίσιο εκδήλωσης για στήριξη του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου ΖΩΗ.

Ο Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης Δημήτρης Μικκελίδης ανέφερε πως ήμερα στέλνεται ένα ηχηρό μήνυμα από τα παιδιά του Β Δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου γύρω από την ευαισθητοποίηση για το παιδικό καρκίνο. Ένα μήνυμα, συνέχισε, με αποδέκτη όλη την κυπριακή κοινωνία. Πρόσθεσε πως το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την εκδήλωση που γίνεται με πρωτοβουλία των μαθητών των εκπαιδευτικών και των γονιών.

Η Άντρη Παναγιώτου εκ μέρους του Συνδέσμου Γονέων του Β’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου ανέφερε πως οι οργανωμένοι γονείς του σχολείου είναι πάντα κοντά στον εθελοντισμό.

Οι μαθήτριες του Β’ Δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου, Κατερίνα Λένου και Βιολέτα Ανδρέου, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πράξη εθελοντισμού, προσθέτοντας πως έκοψαν τα μαλλιά τους για να τα δώσουν σε κάποιον που τα χρειάζεται.

Η εκπαιδευτικός Ντία Γερμανού, εκ των διοργανωτών, ανέφερε πως οι μαθητές του Β Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου έδειξαν την αγάπη τους μέσα από εθελοντικές δράσεις. Η εκδήλωση, συνέχισε, είναι αφιερωμένη στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης, ανέφερε πως ο εθελοντισμός σημαίνει να είσαι ενεργός πολίτης και να έχεις ευαισθησίες που ξεπερνούν το εγώ σου . Πρόσθεσε πως ο Δήμος Γεροσκήπου στηρίζει πάντοτε αυτές τις εκδηλώσεις στα σχολεία του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X