ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σειρά διαδικτυακών εργαστηρίων «Δημιουργικά πρωινά για μαθητές»

Σκοπός της συγκεκριμένης σειράς είναι η προσωπική και συναισθηματική ανάπτυξη αλλά και η απόκτηση δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες

Δελτίο Τύπου

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου μετά την πανδημία και τα μέτρα που ισχύουν για την ασφάλεια και υγεία των μαθητών, προχωρεί στη διοργάνωση σειράς διαδικτυακών δημιουργικών εργαστηρίων για μαθητές που θα ήθελαν να περάσουν δημιουργικά τα πρωινά τους παρακολουθώντας διάφορα εργαστήρια.

Η σειρά διαδικτυακών εργαστηρίων με τίτλο «Δημιουργικά πρωινά για μαθητές», απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου, Α’ και Β’ Λυκείου και Τεχνικών Σχολών Μέσης Εκπαίδευσης (14-17 ετών). Τα εργαστήρια μπορούν να παρακολουθήσουν και αρχάριοι μαθητές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια ομαδικότητας, διαχείρισης συναισθημάτων, φωτογραφίας, τραγουδοποιίας και δημιουργίας διαδικτυακού ηλεκτρονικού παιχνιδιού καθώς επίσης και δημιουργία κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά.

Σκοπός της συγκεκριμένης σειράς είναι η προσωπική και συναισθηματική ανάπτυξη αλλά και η απόκτηση δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να γίνουν πιο αποδοτικοί τόσο ως μαθητές αλλά και να γνωριστούν, να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν με άλλους συνομήλικούς τους.

Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν από τις 27/07 μέχρι τις 06/08/2020 (Δευτέρα με Πέμπτη από τις 11:00-13:00), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ και θα έχουν διαδραστικό χαρακτήρα.

Συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής ο γονέας ή κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας εξυπακούεται ότι έχει διαβάσει τους όρους για τις ομαδικές συναντήσεις μέσω εργαλείων τηλεδιάσκεψης των υπηρεσιών του ΟΝΕΚ.

Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

Για πληροφορίες ΕΔΩ και στο τηλέφωνο 77 77 27 57 (δωρεάν κλήση). Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση