ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σχέδιο επιδότησης διδάκτρων - 346 αιτήσεις σε βρεφονηπιακούς και νηπιαγωγεία

Με την ολοκλήρωση της εξέτασης των αιτήσεων, θα καταρτιστεί και θα δημοσιευθεί ο τελικός κατάλογος με τους παρόχους που θα λάβουν έγκριση

ΚΥΠΕ

Εξαιρετικά μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία για ένταξή τους στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών μέχρι τεσσάρων ετών, όπως διαφαίνεται μετά την ολοκλήρωση, χθες, της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων από τους παρόχους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας "υποβλήθηκαν συνολικά 346 αιτήσεις, οι οποίες τις επόμενες μέρες θα εξεταστούν από τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας και Κοινωνικής Ευημερίας του Υφυπουργείου και, εφόσον πληρούνται οι όροι του Σχεδίου, θα δοθεί έγκριση για συμμετοχή στο σχέδιο.

Συγκεκριμένα στη Λευκωσία υποβλήθηκαν 156, στη Λεμεσό 78 στη Λάρνακα 57 στην Πάφο 32 και στην ελεύθερη Αμμοχωστο 23.

Οπως αναφέρει το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας "με την ολοκλήρωση της εξέτασης των αιτήσεων, θα καταρτιστεί και θα δημοσιευθεί ο τελικός κατάλογος με τους παρόχους που θα λάβουν έγκριση".

Σημειώνεται ότι "λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από τους παρόχους τις τελευταίες μέρες της προθεσμίας, η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί από τους γονείς των δικαιούχων παιδιών για εγγραφή τους μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, μετατίθεται για τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη".

Ολες οι αιτήσεις που θα υποβληθούν εντός Σεπτεμβρίου από γονείς θα λάβουν το ποσό για τον Σεπτέμβρη, κατ’ αναλογία, από την ημερομηνία εγγραφής του παιδιού. Περισσότερες πληροφορίες προς τους γονείς θα δοθούν τις επόμενες μέρες, καταλήγει το Υφυπουργείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση