ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνάντηση με τη Διυπουργική θέλουν οι εκπαιδευτικοί

Θα επιδιώξουν να γίνει σήμερα η συνάντηση με σκοπό να υπάρξει θετική κατάληξη στο ζήτημα της κρίσης στην παιδεία

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ, θα επιδιώξουν να έχουν συνάντηση με τη Διυπουργική Επιτροπή μετά το πέρας των συνεδριάσεων τους το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔ Φίλιο Φυλακτού, τα Διοικητικά Συμβούλια των τριών Εκπαιδευτικών Οργανώσεων ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ ,ΟΛΤΕΚ θα συνεδριάσουν σήμερα σε χωριστές συνεδρίες, στις 4:30μμ, και αργότερα θα γίνει κοινή συνεδρία των Γραμματειών για συνεννόηση ως προς τη διαχείριση του όλου ζητήματος.

Λόγω της κρισιμότητας των στιγμών, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις δεν θα προβούν σε οποιεσδήποτε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση των σημερινών διεργασιών και αποφάσισαν ότι θα αποστείλουν σχετική κοινή γραπτή ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ μόλις ολοκληρωθούν οι συνεδρίες.

Αυτό που θα επιδιωχθεί, είναι σήμερα να γίνει συνάντηση με τη Διυπουργική Επιτροπή με σκοπό να υπάρξει θετική κατάληξη, υπό τις περιστάσεις και ομαλοποίηση της κατάστασης για να αρχίσει ουσιαστικός θεσμικός διάλογος για τα ευρύτερα ζητήματα της εκπαίδευσης.

Σημειώνουν ότι επειδή οι συνεδρίες των Διοικητικών Συμβουλίων των οργανώσεων θα είναι χωριστές δεν υπάρχει λόγος να ληφθούν σημερινά πλάνα. Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις θα ενημερώσουν τα ΜΜΕ για οτιδήποτε χρειάζεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει Ινστιτούτο για τη Δημόσια Ασφάλεια, την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο  και την Εθνική Ασφάλεια

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει Ινστιτούτο για τη Δημόσια Ασφάλεια, την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο και την Εθνική Ασφάλεια

Το Ινστιτούτο προσφέρει διαθεματική επαγγελματική κατάρτιση σε σχετικούς τομείς, υπό το πρίσμα της «Συγκλίνουσας Ασφάλειας» ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ