ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θα συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις ΥΠΠΑΝ - επιδημιολόγων για το νέο πρωτόκολλο

Αναμεσά στα θέματα συζήτησης η οργάνωση των Παγκύπριων Εξετάσεων με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πραγματοποιήθηκε σήμερα τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομου Προδρόμου, με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής για θέματα που αφορούν τους υγειονομικούς κανόνες και την τήρηση των Πρωτοκόλλων, όπως και γενικότερα τη λειτουργία των σχολείων στη διάρκεια της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι δρες Κωνσταντίνος Τσιούτης, Ζωή-Δωροθέα Πανά, Πέτρος Αγαθαγγέλου, Μιχάλης Αναστασιάδης, Ειρήνη Κόττερ και από πλευράς Υπουργείου ο Γενικός Διευθυντής κ. Κύπρος Κυπριανού, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Πολιτικής Άμυνας, Ασφάλειας και Υγείας, δρ Ηλίας Μαρκάτζης και ο Γενικός Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης, δρ Νικόλας Γιασουμής.

Στο πλαίσιο της διάσκεψης, έγινε μια παραγωγική συζήτηση αναφορικά με την οργάνωση των Παγκύπριων Εξετάσεων με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων και ιδιαίτερα όσον αφορά στις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στις εξετάσεις τυχόν κρουσμάτων και στενών επαφών.

Στο πλαίσιο της συνεχούς στενής συνεργασίας μεταξύ των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας, θα συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις της Διυπουργικής Επιτροπής για Θέματα Ασφάλειας και Ιχνηλάτησης στα Σχολεία, στην οποία συμμετέχει και η Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή, ώστε να διαμορφωθεί το πρωτόκολλο για τις Παγκύπριες Εξετάσεις, ενώ θα εξεταστούν και εισηγήσεις που γίνονται για την αναπροσαρμογή των πρωτοκόλλων στα σχολεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση