ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:53
 

Το υπ.Παιδείας ενημερώνει τους γονείς για τη στάση εργασίας των δασκάλων

Οι γονείς Δημοτικής παροτρύνουν τα μέλη του όπως μεταφέρουν τα παιδιά τους στο σχολείο μετά τις 08:25

Newsroom K

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους γονείς για την στάση εργασίας που εξήγγειλε η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) εξέδωσε την Παρασκευή το πρωί το υπουργείο Παιδείας. Οδηγίες πρός τους γονείς δίνει με τη σειρά της και η  Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η ΠΟΕΔ αποφάσισε να καλέσει τα μέλη της σε στάση εργασίας την προσεχή Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου από τις 07:30 μέχρι και τις 08:25.

Οι γονείς, όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας, προτρέπονται όπως οργανώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα καθώς από τις 07:30 μέχρι και τις 08:25 δεν θα υπάρχει επιτήρηση των παιδιών από τους/τις εκπαιδευτικούς.

Οδηγίες και απο Οργάνωση Γονέων

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης παροτρύνει τα μέλη της, λόγω της στάσης εργασίας των εκπαιδευτικών την ερχόμενη, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, όπως μεταφέρουν τα παιδιά τους στο σχολείο μετά τις 08:25, όπου και οι εκπαιδευτικοί θα επιστρέψουν στα σχολεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της αναφορικά με τη στάση εργασίας των εκπαιδευτικών την ερχόμενη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης αναφέρει ότι αναγνωρίζοντας το αναφαίρετο δικαίωμα των εκπαιδευτικών στην απεργία, αλλά παράλληλα αντιλαμβανόμενη τη δυσκολία που προκύπτει σε μεγάλη μερίδα Γονέων/Κηδεμόνων μέσα από τον ημερήσιό τους προγραμματισμό, παροτρύνει όλους τους Γονείς/Κηδεμόνες, όπως για λόγους ασφαλείας μεταφέρουν τα παιδιά τους στο σχολείο μετά τις 08:25 το πρωί όπου και οι εκπαιδευτικοί θα επιστρέψουν στα σχολεία.

Σημειώνει, τέλος, ότι για οποιεσδήποτε περαιτέρω ενέργειες ή και απεργίες τις οποίες εξήγγειλαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις το Διοικητικό Συμβούλιο θα επανέλθει με νέες οδηγίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Να μεριμνούν οι εκπαιδευτικοί για την πρωινή προσευχή» λέει το Υπ.Παιδείας

«Με λίγα λόγια η προσευχή είναι εξαναγκασμός »
Gio  |  14:49

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Όταν καταφέρουμε, σαν λαός, να σταματήσουμε οι μισοί να κατηγορούμε ή να θεωρούμε τους άλλους μισούς ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  13:57

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Μάλλον να κατευνάσουν το θηρίο όχι να το εξημερώσουν γιατί δεν εξημερώνεται!»
Leon  |  13:30

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Εδώ δεν μπορούν να εξημερώσουν το θηρίο οι μεγάλες δυνάμεις και μείς ψαχνόμαστε για λύση; Δεν είναι ...»
Leon  |  13:24

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X