ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπ. Παιδείας: Αδιανόητο το ΑΚΕΛ να επιχειρεί με νόμο το διορισμό καθηγητών σε πανεπιστήμιο

Η ανακοίνωση του Υπουργείου

ΚΥΠΕ

Είναι αδιανόητο ένα πολιτικό κόμμα να επιχειρεί με νομοθετική ρύθμιση να διορίσει καθηγητές σε πανεπιστήμιο, αναφέρει, σε ανακοίνωση του αναφορικά με τροπολογία στα νομοσχέδια για την ένταξη του ΑΞΙΚ στο ΤΕΠΑΚ, το Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).

Αναφορικά με τα νομοσχέδια για την ένταξη του ΑΞΙΚ στο ΤΕΠΑΚ που έχουν τεθεί ενώπιον της Βουλής για ψήφιση, το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας επισημαίνει ότι «στο Μνημόνιο που έχει υπογραφεί μεταξύ του ΥΠΠΑΝ και του ΤΕΠΑΚ υπάρχουν σαφείς συμφωνηθείσες πρόνοιες για την απασχόληση του προσωπικού του ΑΞΙΚ και δεν ενδείκνυται οποιαδήποτε παρέμβαση στα όσα προνοήθηκαν και διασφαλίζουν τα δικαιώματα του προσωπικού».

«Σε σχέση με τροπολογία που κατέθεσε το ΑΚΕΛ και θα τεθεί σε ψηφοφορία, θεωρείται εντελώς αδόκιμο και απαράδεκτο να γίνεται νομοθετική παρέμβαση σχετικά με την επιλογή του διδακτικού προσωπικού. Είναι αδιανόητο ένα πολιτικό κόμμα να επιχειρεί με νομοθετική ρύθμιση να διορίσει καθηγητές σε πανεπιστήμιο», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

στην κυπρο όλα γινονται διοτι και αυτοι που σπουδαζουν προπαγανδα πρεπει να διοριζονται

Στελιος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση