ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάνω από χίλια άτομα διακινήθηκαν μέσω του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου

Μέχρι τις 18:00 πέρασαν 605 άτομα από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές και 493 άτομα από τις ελεύθερες περιοχές προς τα κατεχόμενα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ξεπέρασαν τα χίλια τα άτομα που διακινήθηκαν από και προς τα κατεχόμενα την Δευτέρα, μέσω του οδοφράγματος του Αγίου Δομετίου.

Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, μέχρι τις 18:00 από το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία πέρασαν 605 άτομα από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές και 493 άτομα από τις ελεύθερες περιοχές προς τα κατεχόμενα. Στοιχεία για τα υπόλοιπα οδοφράγματα αναμένονται αργότερα.

Οι σημερινές διελεύσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες σε σχέση με την Κυριακή, που ήταν η πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των οδοφραγμάτων μετά το προσωρινό κλείσιμό τους λόγω των μέτρων κατά την εξάπλωσης του COVID-19 στην Κύπρο.

Η Κυπριακή Δημοκρατία έθεσε σε εφαρμογή από την Κυριακή, την απόφαση για διάνοιξη των οδοφραγμάτων για Κύπριους πολίτες και πρόσωπα που διαμένουν νόμιμα στην Δημοκρατία. Την, Κυριακή, πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές 51 άτομα. Ωστόσο οι κατοχικές αρχές επέτρεψαν τη διέλευση Ε/κ και μόνιμα διαμενόντων στην ε/κ πλευρά από σήμερα.

Για τη διέλευση από τα οδοφράγματα απαιτείται πιστοποιητικό διενέργειας μοριακής εξέτασης για την ασθένεια του COVID-19 με αρνητική ένδειξη, που όσον αφορά την Κυπριακή Δημοκρατία θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον 72 ώρες πριν από κάθε διακίνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η κατάσταση αξιολογείται συνεχώς και δεν αποκλείεται την ερχόμενη βδομάδα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Το unlock ξύπνησε την πανδημία

Η επαναλειτουργία των αεροδρομίων επιδείνωσε την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, αναφέρει στην «Κ» ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης ...
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ
X