ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πλαστά δελτία αλλοδαπών - Σύλληψη ιδιοκτήτη γραφείου παροχής υπηρεσιών

Ο ύποπτος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση

ΚΥΠΕ

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθεί 58χρονος, ιδιοκτήτης γραφείου παροχής υπηρεσιών, σε σχέση με την υπόθεση των πλαστών εγγράφων που φέρεται να προσκόμισαν 20 άτομα για την έκδοση και επανέκδοση μαθητικής άδειας οδηγού και που αποκάλυψαν την παράνομη παραμονή τους στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, για την οποίαν τελούν υπό κράτηση τρία από 20 καταζητούμενα πρόσωπα, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 58χρονου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Ανακρινόμενος ο ύποπτος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και δίνει διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έγινε από την υπεύθυνη του Κέντρου του Πολίτη της επαρχίας Λεμεσού, σύμφωνα με την οποία, μετά από εξέταση αιτήσεων για έκδοση και επανέκδοση μαθητικής άδειας οδηγού, υπήρχαν ενδείξεις για πλαστογραφημένα έγγραφα που προσκόμισαν είκοσι πρόσωπα από τρίτες χώρες.

Σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης φέρεται να διαπιστώθηκε ότι τα πρωτότυπα δελτία διαμονής (MUE2), ως μέλη οικογένειας πολίτη της ΕΕ, ήταν πλαστά, αφού η άδεια παραμονής τους είχε λήξει και κανένας δεν ήταν νυμφευμένος με ευρωπαία πολίτη.

Εναντίον των 20 υπόπτων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, ενώ το πρωί της Τρίτης εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν οι τρεις και οι υπόλοιποι καταζητούνται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστογραφίας και εξασφάλιση άδειας οδήγησης με ψευδείς παραστάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση