ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πως απαντά η αστυνομία για την φωτογραφία του 47χρονου Σύρου στα κρατητήρια

Παραμένει υπό κράτηση μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε 47χρονος Σύρος αφού μετά τα επεισόδια στην Χλώρακα εκτόξευσε δημόσια απειλές, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, ενώ στην συνέχεια συναντήθηκε μαζί με άλλους ομοεθνείς του με την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας ενώ εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής κυκλοφορεί φωτογραφία με το συγκεκριμένο άτομο μέσα από τα κρατητήρια μαζί με συμπατριώτη του.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, ο κος. Ανδρέου, είπε ότι το εν λόγω άτομο κρατείτο σε πτέρυγα όπου υπάρχουν διοικητικοί κρατούμενοι, οι οποίοι αναμένεται να απελαθούν από την Κύπρο και έχουν το δικαίωμα να κρατούν τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομία, όταν έγινε προαυλισμός, ο 47χρονοςήρθε σε επαφή με κάποιον διοικητικό κρατούμενου που κατείχε τηλέφωνο και φαίνεται να τραβήχτηκε η φωτογραφία.

Σημείωσε μάλιστα, ότι αμέσως ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου έδωσε οδηγίες όπως ο 47χρονος να προαυλίζεται μόνος του αλλά και να αυξηθούν οι έλεγχοι.

Στο κελί παραμένει ο 47χρονος

Υπενθυμίζεται πως ο 47χρονος παραμένει υπό κράτηση μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία ορίστηκε η ακρόαση της υπόθεσης.

Ο 47χρονος κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων καθώς εναντίον του βρίσκονται οι κατηγορίες για αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, παρεμπόδισης αστυνομικού κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του νόμιμου καθήκοντος του, μαχαιροφορίας, ανησυχίας, δημόσιας εξύβρισης, διασάλευσης της ειρήνης, κοινής οχληρίας, αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη και της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, ο 47χρονος Σύρος αντιμετωπίζει άλλες δύο υποθέσεις που αφορούν στα αδικήματα της δημοσίευσης ψευδών ειδήσεων, πρόκλησης και διέγερσης βιαιοπραγίας, διέγερσης για διάπραξη ποινικού αδικήματος, καθώς επίσης και για υπόθεση κλοπής και κλεπταποδοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση