ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πότε και ποιες ώρες κλείνει τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού

Όλες οι πληροφορίες

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κλειστό θα είναι τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, μεταξύ Χοιροκοιτίας και Σκαρίνου, το βράδυ σήμερα Τρίτη και το βράδυ αύριο Τετάρτη, με την κυκλοφορία να διοχετεύεται εναλλακτικά στο αντίθετο ρεύμα πορείας, λόγω οδικών εργασιών που θα διεξάγονται για επιδιόρθωση του οδοστρώματος. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, από τις 9.00 το βράδυ σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου, 2023, μέχρι και τις 6.00 το πρωί αύριο Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, θα είναι κλειστό στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ Σκαρίνου και Χοιροκοιτίας. Αύριο Τετάρτη, από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης, 26 Ιανουαρίου, 2023, θα είναι κλειστό στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, το τμήμα του αυτοκινητόδρομο μεταξύ Χοιροκοιτίας και Σκαρίνου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στη μια κατεύθυνση μόνο, σε μήκος 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση