ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προανήγγειλε εξελίξεις για υπόθεση Μονής Αββακούμ, ο Γ. Εισαγγελέας

Σημείωσε ότι για το θέμα έγινε μια μακρά σύσκεψη, πέραν των τριών ωρών

ΚΥΠΕ

Δόθηκαν οδηγίες στην τελευταία συνάντηση στις ομάδες που ερευνούν την υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ και αναμένεται ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ τη Δευτέρα ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Γιώργος Σαββίδης.

Ο κ. Σαββίδης απαντούσε σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το θέμα μετά από διάλεξη που έδωσε σε τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα «Το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης».

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση Αββακούμ, απάντησε ότι είναι γνωστόν ότι την περασμένη βδομάδα συγκάλεσε σύσκεψη όλων των ομάδων που διερευνούν τις διάφορες πτυχές της υπόθεσης αυτής.

Πρόσθεσε ότι «επρόκειτο για μια μακρά σύσκεψη, πέραν των τριών ωρών, στην οποία η κάθε ομάδα εξήγησε τόσο στον ίδιο, όσο και στο Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, Σάββα Αγγελίδη, την πορεία των ανακρίσεων και για το ποιες είναι οι υποθέσεις οι οποίες εξετάζουν», σημειώνοντας ότι δόθηκαν στον ίδιο και διάφορα σημειώματα.

Ο Γενικός Εισαγγελέας ανέφερε ότι δόθηκαν κάποιες οδηγίες στα πλαίσια της συζήτησης σημειώνοντας ότι «αναμένω ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις οπότε και θα συγκαλέσουμε ξανά νέα σύσκεψη για να δούμε πώς προχωρά το θέμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση