ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόβλημα στο σύστημα της Πύλης Εμβολιασμών

Η σχετική ανακοίνωση

Newsroom K

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες πως η Πύλη Εμβολιασμών Covid19 παρουσιάζει κάποια τεχνικά ζητήματα, λόγω του αυξημένου όγκου των αιτημάτων που υποβάλλονται ταυτόχρονα για διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Υφυπουργείο εργάζεται εντατικά, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και παρόχους υπηρεσιών, για άμεση επίλυση των εν λόγω προβλημάτων και παρακαλεί τους πολίτες όπως επιδείξουν υπομονή και κατανόηση.

Θα ακολουθήσει επόμενη ανακοίνωση, μόλις επιλυθούν όλα τα σχετικά ζητήματα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είχε προγραμματιστεί το άνοιγμα της Πύλης Εμβολιασμού για την νόσο COVID-19 για τα άτομα ηλικίας 69 ετών και άνω με 17.496 ραντεβού.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε χθες από το Υπουργείο Υγείας, προτεραιότητα για διευθέτηση ραντεβού θα έχουν από σήμερα Τετάρτη, 3 Μαρτίου, στις 9 το πρωί τα άτομα ηλικίας 69 ετών και άνω, στο πλαίσιο των σχεδιασμών του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού για την COVID-19. Θα διατεθούν, μέσω της Πύλης Εμβολιασμού, 17.496 ραντεβού για όλα τα Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν σε όλες τις επαρχίες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση