ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόστιμο σε δύο υποστατικά - Υπεύθυνος και υπάλληλος δεν είχαν safepass

Σε 20 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο

ΚΥΠΕ

Σε 20 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, διενεργήθηκαν συνολικά 3.304 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στην Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.286 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, στην Λεμεσό διενεργήθηκαν 277 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 7 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Λάρνακα καταγγέλθηκε 1 πολίτης έπειτα από 591, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 3 πολίτες και 1 υποστατικό έπειτα από 129 ελέγχους, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 516 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 262 έλεγχοι χωρίς να σημειωθούν καταγγελίες.

Τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 179 και 64 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Οι καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών αφορούσαν υπάλληλο χωρίς safepass με πρόστιμο €1.000 στη Λεμεσό και στην Πάφο υπεύθυνο χωρίς safepass που δεν φορούσε μάσκα, καθώς και ελλιπή σήμανση στο οποίο επεβλήθηκε πρόστιμο €500.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση