ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε χώρους απομόνωσης μεταφέρθηκαν 145 πρόσωπα

Συνολικά σήμερα αναμένεται να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας 13 πτήσεις και άλλες τρεις στο αεροδρόμιο Πάφου.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Συνολικά 145 άτομα που βρίσκονταν σε διάφορες χώρες του εξωτερικού έφτασαν μέχρι τη μία το μεσημέρι στην Κύπρο και μεταφέρονται με λεωφορεία σε χώρους απομόνωσης. Συγκεκριμένα πτήση της Aegean έφτασε γύρω στις 9.30 το πρωί από την Αθήνα, με 118 επιβάτες και ένα βρέφος. Στο αεροσκάφος ανέβηκαν μέλη της Αστυνομίας και λειτουργοί από τα Υπουργεία Υγείας και Μεταφορών οι οποίοι συγκέντρωσαν τα πιστοποιητικά και αφού διενεργήθηκε έλεγχος τους από το Κέντρο Συντονισμού «Ζήνων» στη Λάρνακα, δόθηκε η άδεια να αποβιβαστούν.

Άδεια για αποβίβαση δόθηκαν επίσης σε τρεις επιβάτες αεροσκάφους που έφτασε από τη Μάλτα και σε 23 άτομα που έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Κάϊρο. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται ότι σήμερα θα φτάσουν στην Κύπρο από διάφορες χώρες του εξωτερικού, συνολικά 276 άτομα που έχουν εξασφαλίσει τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Συνολικά σήμερα αναμένεται να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας 13 πτήσεις και άλλες τρεις στο αεροδρόμιο Πάφου.

Αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο Λάρνακας βρίσκεται αεροσκάφος από το Άμστερνταμ που μεταφέρει 47 επιβάτες οι οποίοι αναμένουν από τους αρμόδιους Λειτουργούς των Υπουργείων Υγείας και Μεταφορών να ελέγξουν τα πιστοποιητικά τους και να τους δοθεί η άδεια να αποβιβαστούν. Ολοι οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στους χώρους που έχουν οριστεί από την κυβέρνηση, όπου και θα απομονωθούν για 14 μέρες.

Εν τω μεταξύ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων Γιάννης Καρούσος και λειτουργοί του Υπουργείου καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να πειστούν τουριστικοί πράκτορες και αεροπορικές εταιρείες που φτάνουν στην Κύπρο χωρίς επιβάτες να ανοίξουν τις πτήσεις τους και να επιτρέψουν την επιβίβαση ατόμων που δικαιούνται να επιστρέψουν στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι αρκετές πτήσεις φτάνουν στην Κύπρο άνευ επιβατών προκειμένου να μεταφέρουν πίσω στις χώρες τους τουρίστες που επιθυμούν να επιστρέψουν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Τα δύο συμβαλλόμενα μέρη θα συνεργαστούν στο πεδίο της αναβάθμισης και ανάπτυξης υποδομών που εξυπηρετούν την τουριστική ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ