ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σωρεία καταγγελιών για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης ή ναρκωτικών στην Πάφο

Σε ένα μόλις 24ωρο

ΚΥΠΕ

Σε συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησαν το τελευταίο μέλη του κλάδου Τροχαίας και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου προέκυψαν 38 τροχαίες καταγγελίες.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, από τις 38 τροχαίες καταγγελίες οι 12 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και 2 υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οι υπόλοιπες μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Ο κ. Τσαπής είπε ακόμη πως κατά τους ελέγχους συνελήφθηκαν μια γυναίκα στην κατοχή της οποίας εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών και ένας 30χρονος ο οποίος ήταν θετικός σε νάρκοτεστ και στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε επιθετικό όργανο.

Επιπρόσθετα συνέχισε, κατά την συντονισμένη επιχείρηση από μέλη του ΟΠΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου εντοπίσθηκαν κατα τις νυχτερινές ώρες ανήλικα πρόσωπα σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς το οποίο δεν είχε άδεια λειτουργίας και καταγγέλθηκε.

Επίσης κατά τον έλεγχο συγκεκριμένου υποστατικού που βρίσκεται στο διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς εντοπίσθηκαν 6 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία. Απο την έρευνα που έγιναε παραλήφθηκαν ως τεκμήρια χρήματα τραπουλόχαρτα κα φίσσες. Και τα έξι πρόσωπα καταγορήθηκαν γραπτώς και θα κλητευθούν αργότερα. Δύο απο τα έξι πρόσωπα πλήρωσαν μέρος των ενταλμάτων που όφειλαν και αφέθηκαν ελεύθερα.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση