ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην κανονική τους ροή οι πτήσεις στην Κύπρο από και προς τη Βρετανία

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου δεν υπήρξαν οποιεσδήποτε καθυστερήσεις σε πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο

ΚΥΠΕ

Ομαλά διεξάγονται οι πτήσεις στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου από και προς τα αεροδρόμια της Βρετανίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Επικοινωνίας της Hermes Airports.

Πρόσθεσε ότι «μετά το πρόβλημα που προέκυψε την Δευτέρα 28 Αυγούστου στο σύστημα παρακολούθησης εναέριας κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με αποτέλεσμα την ακύρωση χιλιάδων πτήσεων προς διάφορους προορισμούς, οι πτήσεις στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, επανήλθαν στην κανονική τους ροή».

Όπως είπε η κ. Κουρούπη, «χθες Πέμπτη 31 Αυγούστου δεν υπήρξαν οποιεσδήποτε καθυστερήσεις σε πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι πτήσεις από και προς τη Βρετανία από και προς τα δύο αεροδρόμια της Κύπρου, δεν παρουσιάζουν οποιοδήποτε πρόβλημα και διεξάγονται πλέον ομαλά».

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του προβλήματος που προέκυψε στο σύστημα παρακολούθησης εναέριας κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, για το αεροδρόμιο Λάρνακας επηρεάστηκαν συνολικά 24 πτήσεις εκ των οποίων οι έξι ακυρώθηκαν αλλά πραγματοποιήθηκαν μετέπειτα.

Όσον αφορά το αεροδρόμιο Πάφου επηρεάστηκαν συνολικά 21 πτήσεις εκ των οποίων οι τέσσερις ακυρώθηκαν, ωστόσο και αυτές επαναπρογραμματίστηκαν και πραγματοποιήθηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση