ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στις 84 χιλιάδες οι κάτοχοι της κάρτας φιλάθλου

Αποφασισμένη η κυβέρνηση να εφαρμόσει το μέτρο για επιτήρηση των γηπέδων

Newsroom K

Αυστηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η κάρτα φιλάθλου δεν είναι ένα περαστικό μέτρο στέλνει ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Σε συνέντευξή του στην έντυπη «Κ» της Κυριακής ο Γιώργος Σαββίδης παραθέτει αναλυτικά στοιχεία για την αποδοχή της κάρτας φιλάθλου από του ποδοσφαιρόφιλους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στη συνέντευξή του ο κ. Σαββίδης μέχρι σήμερα οι κάτοχοι κάρτας φιλάθλου ανέρχονται στις 84.029. Αριθμός ικανοποιητικός αν ληφθεί υπόψη πως τον περασμένο Μάιο με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου οι κάτοχοι ανέρχονταν στις 72 χιλιάδες. Μέσα σε τέσσερις περίπου μήνες εκδόθηκαν 12 χιλιάδες νέες κάρτες φιλάθλου. Ο αριθμός αύξηση ικανοποιεί το υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης με τον κ. Σαββίδη να υποδεικνύει πως «ο κόσμος αντιλήφθηκε ότι η κάρτα ήρθε και θα μείνει και βεβαίως, πρέπει και τα Σωματεία να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση».

Κάλεσμα στους φιλάθλους

Ο υπουργός Δικαιοσύνης καλεί τους ποδοσφαιρόφιλους να στηρίξουν την κάρτα φιλάθλου. Σε μια προσπάθεια να άρει τις όποιες επιφυλάξεις υπάρχουν διαβεβαιώνει πως «οι νομοταγείς πολίτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, ούτε το μέτρο είναι εκδικητικό προς τους νομοταγείς οργανωμένους φιλάθλους, τους οποίους καλώ να επιστρέψουν στα γήπεδα, δίπλα στις ομάδες τους».

Ολόκληρη η συνέντευξη του υπουργού Δικαιοσύνης με όλα τα καυτά θέματα που έχει να διαχειριστεί το υπουργείο του οποίου είναι επικεφαλής στην έντυπη έκδοση της Κυριακής.

Μέχρι το 2023

Σε μια άλλη εξέλιξη ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ) ανακοίνωσε πως η ισχύει της υφιστάμενης κάρτα φιλάθλου παρατείνεται κατά τέσσερα χρόνια. Μια κίνηση που ενισχύει σημαντικά το μέτρο. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΟΑ «στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση του μέτρου της Κάρτας Φιλάθλου και ως αποτέλεσμα της συνεργασίας και συνεννόησης του Οργανισμού με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ο ΚΟΑ προχώρησε σε παράταση της ισχύος των υφισταμένων καρτών μέχρι τις 24 Ιουλίου 2023, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε ενέργεια από τους κατόχους των καρτών και ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στις υφιστάμενες κάρτες». Όπως τονίζεται από πλευράς ΚΟΑ η παράταση αυτή δεν προϋποθέτει κανένα επιπρόσθετο κόστος για τους κατόχους των καρτών, ούτε απαιτείται η παρουσίαση της κάρτας για αλλαγή της ημερομηνίας λήξης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X