ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνελήφθη 33χρονος που καταζητείτο στη Ρωσία για απάτη και οργάνωση εγκληματικής όμαδας

Ο 33χρονος, μαζί με άλλα πρόσωπα, φέρεται να υπεξαίρεσε από διάφορα πρόσωπα, χρηματικό ποσό πέραν των 68 εκατομμυρίων ρωσικών ρουβλιών

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη 33χρονου που καταζητείτο από τις Αρχές της Ρωσίας σε σχέση με υπόθεση απάτης και οργάνωση εγκληματικής ομάδας, προχώρησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, σύμφωνα με ενημέρωση από τις ρωσικές Αρχές, ο 33χρονος, μαζί με άλλα πρόσωπα, φέρεται να υπεξαίρεσε από διάφορα πρόσωπα, χρηματικό ποσό πέραν των 68 εκατομμυρίων ρωσικών ρουβλιών, ισότιμο με ποσό πέραν των 755 χιλιάδων ευρώ.

Τα αδικήματα απάτης φέρονται να διαπράχθηκαν στη Ρωσία, μεταξύ 2015 και 2018, ενώ οι ρωσικές Αρχές εξέδωσαν δικαστικό ένταλμα σύλληψης του υπόπτου στις 31 περασμένου Ιανουαρίου και έκτοτε αυτός καταζητείτο.

Σήμερα το πρωί τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού εντόπισαν τον 33χρονο και προχώρησαν στη σύλληψη του με προσωρινό ένταλμα που εξέδωσαν οι Δικαστικές Αρχές της Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έναρξη της Δικαστικής διαδικασίας έκδοσής του στη Ρωσία, ενώ η επόμενη ημερομηνία ακρόασης ορίστηκε από το Δικαστήριο στις 30 Δεκεμβρίου.

Σε αναμονή και της σχετικής εξουσιοδότησης από τις Αρχές της Ρωσίας, ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα εκπλήρωσε τους όρους που έθεσε το Δικαστήριο για να εξασφαλιστεί η παρουσία του κατά την επόμενη Δικάσιμο.

Συγκεκριμένα, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά έγγραφά του και κατέβαλε εγγυητικό χρηματικό ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ, ενώ τοποθετήθηκε στο stop list και θα παρουσιάζεται σε αστυνομικό σταθμό τρεις φορές την εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Εντείνεται η αντιπαράθεση E.E. - AstraZeneca

«K. Kyriakidou, to oti exete to idio provlima me 2 diaforetikes etereies mallon dixni pos to provlima ...»
G.  |  21:34

Αυτοδιοίκηση στη This is Cyprus

« “Οι πολιτικοί και οι πάνες πρέπει να αλλάζονται συχνά και για τον ίδιο λόγο.” Mark Twain»
Leon  |  14:08

Ένταση μεταξύ Βρετανίας-ΕΕ λόγω καθυστέρησης στα εμβόλια της AstraZeneca

«H ipokrisia tis EE se olo tis to megaleio... apo to 2016 katigorousate ton Trump gia protectionism kai ...»
Gq5yc6  |  11:22

Πρόεδρος: Με διάγγελμα ανακοινώνει μέτρα κατά διαφθοράς

«Aν ο Αναστασιάδης παραδεχτεί ότι είναι μέρος της διαφθοράς, θα τον παραδεχτώ! »
ΑΚΑ  |  10:08

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση