ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των εταιρειών δημόσιων συγκοινωνιών

Σε σχέση με τον διαγωνισμό για τις δημόσιες συγκοινωνίες του 2020 - 30

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Συνεχίζονται σήμερα Κυριακή οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των εταιρειών ΕΜΕΛ (Λεμεσού), ΖΗΝΩΝ (Λάρνακας),ΟΣΕΑ (Αμμοχώστου), ΟΣΥΠΑ (Πάφου) και ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ενάντια στις μεθοδεύσεις σε σχέση με τον διαγωνισμό για τις δημόσιες συγκοινωνίες του 2020 - 30.

Σε δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Ομάδας Εταιρειών Δημόσιων Συγκοινωνιών αναφέρεται ότι «σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, εκτός Λευκωσίας, λεωφορεία των εταιρειών βρίσκονται σταθμευμένα σε χώρους που δεν παρεμποδίζουν την κυκλοφορία, με αναρτημένα πανό διαμαρτυρίας».

Η Επιτροπή σημειώνει ότι δίνει «αρκετό χρόνο στην εκτελεστική εξουσία να παρέμβει δυναμικά για αποφυγή του μεγαλύτερου εγκλήματος στο χώρο των δημοσίων συγκοινωνιών», ενώ ζητά όπως «αποδοθεί δικαιοσύνη, γίνουν σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις και ακυρωθεί άμεσα η κοινοπραξία ισπανικών συμφερόντων, προστατεύοντας τις εκατοντάδες εργαζομένους και τις οικογένειες τους».

Στο δελτίο Τύπου προστίθεται ότι οι κινητοποιήσεις των εταιρειών «εντατικοποιούνται με την εξαγγελία εικοσιτετράωρης στάσης εργασίας όλων των εταιρειών παγκύπρια, που θα αρχίζει από τις πέντε το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουνίου. Εκράζουμε την θλίψη μας για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και ζητάμε την κατανόηση και συμπαράσταση τους στα δίκαια αιτήματα μας|».

Οι εταιρείες στέλνουν «ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες, ότι δεν πρόκειται να θυματοποιηθούν και αναλόγως των εξελίξεων δεν αποκλείεται και η επ’ αόριστον απεργία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Τα δύο συμβαλλόμενα μέρη θα συνεργαστούν στο πεδίο της αναβάθμισης και ανάπτυξης υποδομών που εξυπηρετούν την τουριστική ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ