ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:06
 

Σύσκεψη στο Υπ. Μεταφορών αναμένουν οι μεταφορείς Α'

Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν από την εταιρεία όπως γίνει υπερωριακή απασχόληση του προσωπικού της

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το αποτέλεσμα της σύσκεψης που έχει προγραμματιστεί για τις 14:00 στο Υπουργείο Μεταφορών, με τη συμμετοχή των διαχειριστών του λιμανιού της Λεμεσού (Eurogate - DP World Limassol) και της ΠΟΒΕΚ, αναμένουν οι μεταφορείς Α' τρέιλερ, που διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση τους.
 
Το θέμα προέκυψε μετά από αυθόρμητη στάση εργασίας των εργαζομένων στην Eurogate, με αποτέλεσμα οι μεταφορείς Α', που χθες πραγματοποίησαν 24ωρη απεργία για τις χρονοβόρες διαδικασίες εξυπηρέτησης τους, να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν.
 
Αν και οι εργαζόμενοι στην Eurogate άρχισαν ξανά δουλειά μετά από διαβούλευση με τη διεύθυνση της εταιρείας, οι μεταφορείς Α' τρέιλερ εξέφρασαν την αγανάκτησή τους από την επιπρόσθετη καθυστέρηση, ακινητοποιώντας τα αρθρωτά τους έξω από το λιμάνι και κατά μήκος του κάθετου δρόμου.
 
Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν από την εταιρεία όπως γίνει υπερωριακή απασχόληση του προσωπικού της και συνεχής εργασία κατά το τριήμερο και όπως διατεθεί περισσότερος μηχανικός εξοπλισμός, ώστε να υπάρξει μείωση στο χρόνο αναμονής τους για εξυπηρέτηση τους.

Όπως ενημερώθηκαν το μεσημέρι από τον Κεντρικό Οργανωτικό της ΠΟΒΕΚ Κυριάκο Μουστάκα, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών έχει συγκαταλέγει σύσκεψη στις 14:00, με όλους τους εμπλεκόμενους.
 
Μέχρι την ανακοίνωση του αποτελέσματος της σύσκεψης, οι μεταφορείς Α' και τα αρθρωτά τους θα παραμείνουν έξω από το λιμάνι Λεμεσού.

Εν τω μεταξύ, στο λιμάνι Λεμεσού παρέμεναν από χθες 1,502 εμπορευματοκιβώτια για παράδοση στην ενδοχώρα, ενώ εκατοντάδες άλλα βρίσκονται σε αναμονή για να φορτωθούν σε εμπορικά πλοία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X