ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σύσκεψη ΥΠΕΣ με Προέδρους ΚΣ επαρχίας Πάφου

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε ότι ο κύκλος επαφών, τους έδωσε τη δυνατότητα να έρθουν κοντά στις τοπικές κοινότητες, και να αφουγκραστούν τις ανάγκες και τα προβλήματα τους

ΚΥΠΕ

Περιφερειακής σύσκεψης με προέδρους Κοινοτικών Συμβουλίων της επαρχίας Πάφου είχε το πρωί στη Μεσόγη ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος δήλωσε ότι σήμερα ολοκληρώνεται ο κύκλος επαφών με τις κοινότητες της υπαίθρου και των ορεινών περιοχών σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Χθες, ο κ. Ιωάννου συναντήθηκε με τις Κοινότητες της Επαρχίας Λευκωσίας, ενώ υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα είχε σειρά επαφών με τα Κοινοτικά Συμβούλια των Επαρχιών Λάρνακας, Αμμοχώστου και Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι κατά τη σύσκεψη «έχουμε ανταλλάξει απόψεις με πέραν των εκατό κοινοτικών συμβουλίων», προσθέτοντας πως αυτός ο κύκλος επαφών, τους έδωσε τη δυνατότητα να έρθουν κοντά στις τοπικές κοινότητες, και να αφουγκραστούν τις ανάγκες και τα προβλήματα τους.

Αυτός, συνέχισε, ήταν ο στόχος, σημειώνοντας πως επιπλέον «σκοπός μας τώρα είναι να προωθήσουμε ενέργειες προς επίλυση των προβλημάτων που έχουν αναδειχτεί, ούτως ώστε να βελτιώσουμε στο τέλος της ημέρας την ποιότητα ζωής των ανθρώπων αυτών των κοινοτήτων».

Στις συσκέψεις, τον Υπουργό συνόδεψαν ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οικείοι Έπαρχοι, καθώς και υπηρεσιακοί από το Υπουργείο Εσωτερικών και άλλες αρμόδιες κυβερνητικές Υπηρεσίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση