ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα τεκμήρια που θα λύσουν τον γρίφο της απόπειρας με στόχο το «Δημητρούι»

Συνεχίζονται οι εξετάσεις των Αρχών

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον του Δημήτρη Ανδρονίκου, γνωστός ως «Δημητρούι» που διαπράχθηκε το μεσημέρι της 23ης Απριλίου, στον δρόμο Παλαιχωρίου - Ανθούπολης.

Στα χέρια των ανακριτών, βρίσκεται σημαντικό τεκμήριο, το οποίο αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην υπόθεση. Πρόκειται για γεμιστήρα που εντοπίστηκε στις 30 Απριλίου στην περιοχή των Περβολιών στη Λάρνακα και φαίνεται να συνδέεται με την εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο μέχρι στιγμής, όπως πληροφορούμαστε, δεν βγήκαν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων για να επιβεβαιωθεί αν ο εν λόγω γεμιστήρας χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα φόνου κατά του Ανδρονίκου.

Να σημειωθεί ότι, οι αστυνομικές αρχές είχαν εντοπίσει δύο μοτοσυκλέτες, με την μία να πιστεύεται ότι ήταν αυτή που επέβαιναν οι δράστες της απόπειρας.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του θύματος, αστυνομική πηγή μας επισήμανε ότι είναι σταθερή, ωστόσο, δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση.

Αγριεύει η μάχη για τα ηνία της νύχτας

Η απόπειρα φόνου του «Δημητρούι» ενίσχυσε το εμφυλιακό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους της νύχτας για το ποιος θα καταλάβει την «εξουσία», μετά τη δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη (Αλεξούι) τον περασμένο Οκτώβριο. Οι Αρχές βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό μετά το πρόσφατο χτύπημα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν περαιτέρω εγκληματικές πράξεις το επόμενο διάστημα και στόχος είναι να αποτραπεί το εφιαλτικό αυτό σενάριο.

Από την πρώτη στιγμή της απόπειρας φόνου οι ανακριτές, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, ήταν σχεδόν βέβαιοι πως πίσω από την εγκληματική ενέργεια βρίσκεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων της νύχτας που συχνά-πυκνά έχουν προστριβές μεταξύ τους, για θέματα προστασίας και άλλων διάφορων δραστηριοτήτων.

Πρόσωπα «κλειδιά» ανάμεσα στους συλληφθέντες

Για την υπόθεση, τελούν υπό κράτηση εννέα πρόσωπα ενώ ανάμεσά του βρίσκεται και πρόσωπο, το οποίο εκτίει ποινή φυλάκισης 17 ετών για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε κατά του Νίκου Ροδοθέου το Νοέμβριο του 2018.

Οι διωκτικές αρχές θεωρούν πως έχουν στα χέρια τους πρόσωπα «κλειδιά». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισαν οι ανακριτές της υπόθεσης, φαίνεται πως ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστές είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση