ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τέσσερα χρόνια φυλάκιση σε 39χρονο για ναρκωτικά

Η κάνναβη είχε εντοπιστεί τυλιγμένη σε πετσέτα μέσα στο όχημά του

ΚΥΠΕ

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο σε 39χρονο για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Ανακοινώνοντας την ποινή, το Δικαστήριο είπε ότι σύμφωνα με την Νομολογία του Ανωτάτου πρέπει να επιβάλλονται αποτρεπτικές ποινές στα αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά. Επίσης το Δικαστήριο είπε πως οι προσωπικές περιστάσεις λαμβάνονται μεν υπόψη αλλά δεν μπορούν να αναιρούν το αποτρεπτικό χαρακτήρα της ποινής που αφορά τα αδικήματα για ναρκωτικά .

Ακολούθως η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου αναφέρθηκε στην αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του 39χρονου, δικηγόρου Θανάση Αθανασίου για μετριασμό της ποινής του πελάτη του

Όπως ανέφερε στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης ο εκπρόσωπος της ΚΑ Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου, ο κατηγορούμενος ηλικίας 39 ετών ανεκόπη για έλεγχο στις 14.5.2019 στην Πέγεια . Κατά την διάρκεια έρευνας στο όχημά του, η Αστυνομία, βρήκε μια πετσέτα, η οποία ήταν διπλωμένη και εντός αυτής υπήρχε ποσότητα μαύρης συμπαγούς ουσίας τυλιγμένη σε νάιλον διαφανές σελοφάν. Διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ρητίνη κάνναβης. Ναρκωτικά βρεθηκαν και στην οικία του. Ανακρινόμενος από την ΥΚΑΝ ο 39χρονος είχε δηλώσει πως δεν γνώριζε οτιδήποτε για τα ανευρεθέντα ναρκωτικά.

Στην προηγούμενη δικάσιμο παραδέχτηκε πως τα ανευρεθέντα ναρκωτικά είναι για δική του χρήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση