ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Την νέα της ηγεσία εκλέγει σήμερα η ΟΕΛΜΕΚ

Δεδομένη η συμφωνία μεταξύ Προοδευτικής Κίνησης Καθηγητών, ΔΗΚΙ Καθηγητών και Νέας Πνοής

Newsroom K

Πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπροσώπων της ΟΕΛΜΕΚ στο οίκημα της οργάνωσης.Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης άρχισαν στις 09:00 με την παρουσίαση της Έκθεσης και των Οικονομικών Καταστάσεων 31 Δεκεμβρίου 2016 από τον απερχόμενο πρόεδρο Δημήτρη Ταλιαδώρο. Ακολούθως θα γίνει η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης.

Με δεδομένη τη συμφωνία μεταξύ Προοδευτικής Κίνησης Καθηγητών, ΔΗΚΙ Καθηγητών και Νέας Πνοής (έχουν πλειοψηφία 12 μελών από τα 21), η προεδρία της οργάνωσης φαίνεται να αλάζει χέρια, αφού μέσα από την συνεργασία αυτή αποφασίστηκε ότι την προεδρία της οργάνωσης θά έχει για τα επόμενα δύο χρόνια η Προοδευτική κίνηση ενώ για το τρίτο χρόνο της θητείς η προεδρία θα περάσει στα χέρια της ΔΗΚΙ.

Νέος πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ για τα επόμενα δυο χρόνια θα εκλεγεί όπως αναμένεται ο Γιάννος Σωκράτους της Προοδευτικής. Γενικός Γραμματέας θα εκλεγεί ο Κώστας Χατζησάββας της ΔΗΚΙ και Αντιπρόεδρος ο Παντελής Νικολαΐδης της Νέας Πνοής.

Πάντως μέσα από κοινή τους ανακοίνωση τις προηγούμενες Οι Κινήσεις «Προοδευτική Κίνηση Καθηγητών», «ΔΗΚΙ» και «Νέα Πνοή» αναφέρουν ότι λαμβάνοντας υπόψη το ξεκάθαρο μήνυμα για αλλαγή που έστειλαν οι συνάδελφοι/ισσεςΚαθηγητές/τριες στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2017, αποφάσισαν τη σύναψη Προγραμματικής Συμφωνίας και συνεργασίαςγια την επόμενη τριετία 2017-2020,στη βάση κοινών στόχων, θέσεων και αρχών.

Γενικός σκοπός των τριών Κινήσεων για την τριετία 2017-2020 όπως υποστηρίζουν είναι η διαμόρφωση μιας αγωνιστικής, διεκδικητικής και ισχυρής ΟΕΛΜΕΚτων Καθηγητών, που θα προασπίζεται τα συμφέροντα ΟΛΩΝ (μόνιμων, συμβασιούχων, έκτακτων, αντικαταστατών) και θα αντιμετωπίζει ισότιμα όλες τις ειδικότητες. Μιας ΟΕΛΜΕΚ, που θα ανακτήσει το κύρος και την αξιοπιστία τηςΟργάνωσης τόσο στα μάτια των καθηγητών, όσο και της κοινωνίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X