ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΤΜΥ - Έτοιμο για αναβάθμιση συστήματος απενεργοποίησης κινητών στις Κεντρικές Φυλακές

Σημειώνεται ότι ο εξοπλισμός παραλήφθηκε από τις 09/08/2022 με στόχο να ξεκινήσει η εγκατάσταση στις 10/08/2022

ΚΥΠΕ

Έτοιμο για αναβάθμιση του συστήματος απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων στις Κεντρικές Φυλακές δηλώνει το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών (ΗΜΥ) του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Το Τμήμα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι "σε σχέση με το θέμα της αναβάθμισης του συστήματος απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων στις Κεντρικές Φυλακές, γίνονται έντονες προσπάθειες για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του συστήματος".

Σημειώνεται ότι ο εξοπλισμός παραλήφθηκε από τις 09/08/2022 με στόχο να ξεκινήσει η εγκατάσταση στις 10/08/2022 και είχε ενημερωθεί σχετικά η Διεύθυνση των Φυλακών από τις 05/08/2022.

"Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχει δοθεί άδεια από τη Διεύθυνση των φυλακών προς τον ανάδοχο για να εισέλθει στον χώρο των Φυλακών παρόλες τις προσπάθειες ικανοποίησης διαφόρων απαιτήσεων που ζητούνται από το Τμήμα Φυλακών, οι οποίες δεν είχαν ζητηθεί στο παρελθόν σε διάφορα έργα και υπηρεσίες που το ΗΜΥ παρείχε προς τις Κεντρικές Φυλακές", αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι "χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σημερινή άρνηση της Διεύθυνσης των Φυλακών να επιτρέψει την είσοδο στον ανάδοχο για έναρξη των εργασιών".

Το σημερινό συμβάν αποδεικνύει την ετοιμότητα του ΗΜΥ να ολοκληρώσει άμεσα την αναβάθμιση του συστήματος εφόσον επιτραπεί η είσοδος του αναδόχου στις Κεντρικές Φυλακές, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση