ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το σκηνικό του καιρού Παραμονή και Πρωτοχρονιά

Αναλυτικά η πρόγνωση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και σταδιακά στα δυτικά βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα συνεχίσει αρχικά να είναι κυρίως αίθριος ωστόσο σταδιακά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά αυξημένες χαμηλές και μέσες νεφώσεις που θα εμφανίζονται κατά διαστήματα, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια.

Τη Δευτέρα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές, κυρίως μετά το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία το Σάββατο θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα ωστόσο μέχρι τη Δευτέρα, θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να βρεθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση