ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

To SupportCY και η Πάφος ένωσαν δυνάμεις για στήριξη των ατόμων με αυτισμό

Παραδόθηκε επιταγή €2.500 ευρώ για την ενίσχυση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό

ΚΥΠΕ

Με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου και των Ενωμένων Μοτοσικλετιστών Κύπρου πραγματοποιήθηκε οδικός έρανος στην επαρχία Πάφου για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Πάφου, στην παρουσία του Δημάρχου της πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος, παραδόθηκε επιταγή €2.500 ευρώ για την ενίσχυση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό, μετά από οδικό έρανο.

Ο έρανος, που στέφθηκε με επιτυχία, πραγματοποιήθηκε σε 33 χωριά της επαρχίας Πάφου, την Κυριακή 13 Ιουνίου, από τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές Κύπρου. Τα μέλη των Μοτοσικλετιστών που συμμετείχαν στον έρανο, χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες για να διεκπεραιώσουν την αποστολή τους σε μία μέρα.

Τόσο ο Σύνδεσμος Αυτισμού όσο και οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές είναι μέλη του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου.Η Τράπεζα Κύπρου χορήγησε τα καύσιμα και τη σίτιση των μοτοσικλετιστών.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πάφου Τράπεζας Κύπρου Σάββας Παπαθωμάς, εξέφρασε τη χαρά του και συγχάρηκε τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές Κύπρου για αυτή την πρωτοβουλία ενίσχυσης του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση