ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το σχέδιο δράσης της Αστυνομίας ενόψει της διαμαρτυρίας στη Λεμεσό

Πέραν των 100 αστυνομικών και τρεις αντιοχλαγωγικές ομάδες θα περιπολούν σε σημεία της πόλης

ΚΥΠΕ

Πέραν των 100 αστυνομικών θα επιτηρούν τη Λεμεσό το απόγευμα ενόψει της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 έξω από το Διοικητήριο στην οδό Ανεξαρτησίας.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας, κυρίως κατά της διαφθοράς, πραγματοποιείται από 12 οργανωμένα σύνολα. Στους διοργανωτές της εκδήλωσης περιλαμβάνονται άτομα που είναι αρνητές του 5G, των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, του εμβολίου και γενικότερα στέκονται κριτικά απέναντι στο θέμα του κορωνοϊού.

Η Αστυνομία έχει καταρτίσει Σχέδιο Δράσης για να αντιμετωπίσει τυχόν έκτροπα. Πέραν των 100 αστυνομικών και τρεις αντιοχλαγωγικές ομάδες θα περιπολούν σε σημεία της Λεμεσού, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως «επικίνδυνα».

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχουν αξιολογηθεί οι πληροφορίες σε σχέση με την εκδήλωση, αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν στις προηγούμενες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην πόλη, «όπου καταγράφηκαν ζημιές και τραυματισμοί».

«Η Αστυνομία δεν έχει σκοπό να παρέμβει εάν η εκδήλωση είναι ειρηνική και δεν παραβιάζονται τα σχετικά διατάγματα. Εάν όμως μετατραπεί σε οχλαγωγία, τότε η Αστυνομία θα επιβάλει τη τάξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κυριάκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση