ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Του ζήτησε να μετακινήσει την βάρκα του και τον ξυλοκόπησε

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

ΚΥΠΕ

Διευθυντής συγκροτήματος διαμερισμάτων στην περιοχή της Χλώρακας φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ένοικο διαμερίσματος για ασήμαντη αφορμή, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και κλοπής.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, βάσει της καταγγελίας που έγινε την Παρασκευή, 23χρονος διευθυντής συγκροτήματος διαμερισμάτων στην περιοχή Χλώρακας, ενώ βρισκόταν στο χώρο συγκροτήματος όπου θα γίνονταν κάποιες οικοδομικές εργασίες, ζήτησε από ένοικο να μετακινήσει μια βάρκα που εμπόδιζε τον χώρο διεκπεραίωσης των εργασιών.

Τότε ο ένοικος άρχισε να φωνάζει και όταν ο 23χρονος επιχείρησε να απομακρυνθεί, δέχτηκε επίθεση με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει το πρόσωπό του σε σιδερένιες σκαλωσιές. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ενώ βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος, ο ύποπτος συνέχιζε να του επιτίθεται και με γροθιές τον κτύπησε στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα αντιλήφθηκε ότι ο ύποπτος πήρε το κινητό τηλέφωνό του και αρνήθηκε να του το επιστρέψει πίσω.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα στη μύτη και τραύματα στο κεφάλι.

Στην συνέχεια έτυχε περίθαλψης και πήρε εξιτήριο. Την υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση