ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τραυματισμός μαθητή: Δέχθηκε σπρωξιά σε καβγά που δεν συμμετείχε

Δεν έγινε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία για διερεύνηση της υπόθεσης

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Μαθητής, ηλικίας 13 ετών, κατέπεσε από σκάλα του πρώτου ορόφου του σχολείου όπου φοιτά στη Πάφο μετά από σπρωξιά συμμαθητή του, όπως διαφάνηκε. Το περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε Γυμνάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο μαθητής που έσπρωξε τον 13χρονο, συμμετείχε εκείνη την ώρα, σε καβγά με άλλους συμμαθητές του και φαίνεται να έτρεχαν στον διάδρομο του σχολείου. Η σπρωξιά, που στη συνέχεια επέφερε τον τραυματισμό του 13χρονου, φαίνεται να ήταν κατά λάθος αφού ο εν λόγω μαθητής δεν είχε καμία σχέση με τον καβγά που ήταν σε εξέλιξη.

Ο πατέρας του 13χρονου, ο οποίος κλήθηκε στο σχολείο από τη Διεύθυνση μαζί με τους γονείς του άλλου παιδιού, φέρεται να έμεινε ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις που έλαβε και δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία ώστε να διερευνηθεί περεταίρω.

Πάντως, από το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας Πάφου δόθηκαν οδηγίες σχετικά με το περιστατικό με μαθητές Γυμνασίου οι οποίες τυγχάνουν χειρισμού από το σχολείο, σύμφωνα με τον Α’ Λειτουργό Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου, Γιώργο Κουτσίδη. Σημειώνεται ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εν λόγω Γυμνάσιο, προκύπτει θέμα με μερίδα μαθητών που έρχονται συχνά σε αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Θυμίζουμε ότι ο 13χρονος μαθητής είχε μεταφερθεί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό υπέστη μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε εκτός κινδύνου ενώ στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση