ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τραυματίστηκε νεαρός στο Κάβο Γκρέκο

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ Λάρνακας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Σε συναγερμό τέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 9 Ιουλίου, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έπειτα από πληροφορία για τραυματισμένο άτομο στην τοποθεσία Θαλασσινές Σπηλιές, στο Κάβο Γκρέκο.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση το ΚΣΕΔ Λάρνακας αναφέρει:

Στις 09 Ιουλίου 2022 και ώρα 15:35, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο, στην τοποθεσία Θαλασσινές Σπηλιές (Παλάθκια), στο Κάβο Γκρέκο.

Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου, ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, jet ski και προσωπικό της Ναυαγοσωστικής Ομάδας της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου καθώς και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Στον 21χρονο Βρετανό άνδρα, ο οποίος είχε τραυματιστεί λόγω της πτώσης, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σταθεροποιήθηκε σε φορείο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, το ΚΣΕΔ υπενθυμίζει στο κοινό ότι, σύμφωνα με απόφαση των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών, η προσέγγιση και οι βουτιές στο σημείο των "θαλασσινών σπηλιών" στο Κάβο Γκρέκο απαγορεύονται αυστηρά, καθότι σύμφωνα με επιθεώρηση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης, το έδαφος έχει κριθεί ως επικίνδυνο λόγω αυξημένης διάβρωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση