ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρεις καταγγελίες στην Πάφο για πάταξη της ηχορύπανσης

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πάταξη της ηχορύπανσης θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, κατέληξε

ΚΥΠΕ

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της ηχορύπανσης διενεργήθηκε στην Πάφο στο πλαίσιο της οποίας καταγγέλθηκαν οι ιδιοκτήτες τριών υποστατικών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου σε επιχείρηση πάταξης ηχορύπανσης που διενεργήθηκετην Κυριακή, μεταξύ των ωρών 22:00 με 24:00, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου καθώς και άλλων τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, σε συντονισμένη επιχείρηση και δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων ερεύνησαν τρία υποστατικά στην οδό Αγίου Αντωνίου με σκοπό την πάταξη της ηχορύπανσης.

Από τα τρία υποστατικά, πρόσθεσε, παραλήφθηκαν ηχία, μίξερ ήχου και παρόμοια αντικείμενα τα οποία σχετίζονται με την εκπομπή ηχογραφημένης μουσικής.

Τα τρία υποστατικά, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, καταγγέλθηκαν για εκπομπή ήχου χωρίς άδεια καθώς και για πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πάταξη της ηχορύπανσης θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση