ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρεις συλλήψεις μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας

Η επιχείρηση διήρκησε από τις 2μ.μ. μέχρι τις 8μ.μ. και κατά τη διάρκειά της διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες, υποστατικά και οχήματα των τριών προσώπων

Newsroom K

Σε τρεις συλλήψεις σχετικά με διάφορες υποθέσεις ναρκωτικών και παράνομης κατοχής περιουσίας, προχώρησε την Κυριακή η Αστυνομία, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε από μέλη του ΤΑΕ Μόρφου και του ΟΠΕ Μόρφου, σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας. Η επιχείρηση διήρκησε από τις 2μ.μ. μέχρι τις 8μ.μ. και κατά τη διάρκειά της διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες, υποστατικά και οχήματα των τριών προσώπων.

Μεταξύ των ωρών 2.50μ.μ και 3.25μ.μ., ερευνήθηκαν η οικία σε χωριό της περιοχής Μόρφου, καθώς και υποστατικό πώλησης ζωοτροφών στην επαρχία Λευκωσίας που ανήκουν σε 33χρονο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μια ηλεκτρογεννήτρια για την οποία ο 33χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση της, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 140 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας αλεστήρας και έξι πλαστικά ποτήρια με ίχνη κάνναβης.

Ο 33χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας).

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στην οικία και τα υποστατικά 32χρονου στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν μια ηλεκτρογεννήτρια και μια μοτοσικλέτα, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση τους. Ο 32χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.

Εξάλλου, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, υποστατικά και οχήματα 27χρονου στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, τρεις ασύρματοι, ένα αεροβόλο, τρία ζευγάρια μπότες, ένας εκκενωτής ηλεκτρικού ρεύματος και άλλα αντικείμενα για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση τους. Ο 27χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Στο Βερολίνο προέκυψε νέα ευκαιρία για λύση

«Λετε να ειναι τοσο βλακες οι ελληνοκυπριοι που θα παραδωσουν τα ενεργειακα κοιτασματα στους τουρκους ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  23:33

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Πότε πάει σπίτι του ο άνθρωπος που είχε ως ύψιστο καθήκον του την πραστασία των οικονομικών της οικογένειας ...»
ΑΚΑ  |  11:07

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X