ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπέκυψε στα τραύματά του το «Δημητρούι»

Υπόθεση φόνου διερευνά πλέον η Αστυνομία

Απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης 28/5 ο Δημήτρη Ανδρονίκου. Θυμίζουμε ότι το «Δημητρούι» νοσηλευόταν από τις 23 Απριλίου μετά από 3 πυροβολισμούς που δέχθηκε ενώ επέβαινε στην μοτοσικλέτα του στον δρόμο Παλαιχωρίου - Ανθούπολης.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση 8 πρόσωπα.

Τα εν λόγω πρόσωπα αντιμετώπιζαν συνολικά δώδεκα κατηγορίες με τις πιο σοβαρές να είναι αυτές της συνωμοσίας για φόνο, της απόπειρας φόνου και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Σημαντικό ρόλο για την απόφαση του δικαστηρίου ήταν μεταξύ άλλων, η σοβαρότητα των αδικημάτων και ο κίνδυνος φυγοδικίας.

Πλέον η κατηγορία της απόπειρας φόνου ενδέχεται να τροποποιηθεί και να μετατραπεί σε αυτή του φόνου εκ προμελέτης.

Αγριεύει η μάχη για τα ηνία της νύχτας

Ο φόνος του «Δημητρούι» ενίσχυσε το εμφυλιακό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους της νύχτας για το ποιος θα καταλάβει την «εξουσία», μετά τη δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη (Αλεξούι) τον περασμένο Οκτώβριο. Οι Αρχές βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό μετά το πρόσφατο χτύπημα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν περαιτέρω εγκληματικές πράξεις το επόμενο διάστημα και στόχος είναι να αποτραπεί το εφιαλτικό αυτό σενάριο.

Από την πρώτη στιγμή της υπόθεσης οι ανακριτές, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, ήταν σχεδόν βέβαιοι πως πίσω από την εγκληματική ενέργεια βρίσκεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων της νύχτας που συχνά-πυκνά έχουν προστριβές μεταξύ τους, για θέματα προστασίας και άλλων διάφορων δραστηριοτήτων.

Πληροφορίες από 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση