ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπόθεση Αζέρου: Στα ίχνη κι άλλων συνεργών οι Αρχές

Οι Αρχές φαίνεται να στήνουν και το παζλ για τον τρόπο που πιθανότατα θα «κτυπούσε» ο Αζέρος τα υποψήφια θύματά του

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Στο Δικαστήριο για να ανανεωθεί η κράτησή του οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/10) ο 27χρονος Πακιστανός που συνελήφθη στη Πάφο ως ύποπτος για συνέργεια με τον 38χρονο Αζέρο, που πιστεύεται ότι ετοίμαζε τρομοκρατικό κτύπημα εναντίον αλλοδαπών επιχειρηματιών στη Κύπρο.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας έκανε αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση της προσωποκράτησης του υπόπτου για άλλες οκτώ ημέρες. Σημειώνεται ότι την Παρασκευή (22/10) αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστήριο και ο 38χρονος Αζέρος για τον ίδιο σκοπό.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι οι Αρχές έχουν φτάσει στα ίχνη κι άλλων προσώπων που φαίνονται να σχετίζονται με την υπόθεση και δεν αποκλείεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν νέες συλλήψεις.

Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 38χρονου, από όπου προέκυψε και ο εντοπισμός του 27χρονου Πακιστανού, φαίνεται να δίνουν πληροφορίες στους ανακριτές, οι οποίες και επεξεργάζονται.

Θυμίζουμε ότι ο 38χρονος Αζέρος συνελήφθη τον Σεπτέμβριο στη Λευκωσία, έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας και στη κατοχή του εντοπίστηκε όπλο και σιγαστήρας, ενώ τον 27χρονο Πακιστανό εντόπισαν στη Πάφο οι Αρχές, όπου δούλευε ως διανομέας φαγητού.

Οι Αρχές φαίνεται να στήνουν και το παζλ για τον τρόπο που πιθανότατα θα «κτυπούσε» ο Αζέρος τα υποψήφια θύματά του.

Στο διάστημα που οι ύποπτοι βρίσκονται υπό κράτηση οι Αρχές συνεχίζουν αδιάκοπα τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ φαίνεται πως έχουν προκύψει και νέα τεκμήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση