ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

4 Λόγοι για να μάθεις τα μυστικά του Web Design

Από τη συντονίστρια του προγράμματος «The STEAMers» και Λειτουργο Νεολαίας Α’του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, Μαρία Μιλτιάδους

Δελτίο Τύπου

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου ό,τι είχαμε δεδομένο πλέον δεν υφίσταται, η ανάγκη για προσαρμογή στα νέα δεδομένα είναι όλο και πιο επιτακτική.

Η απόκτηση νέων δεξιοτήτων και η ανάγκη για δημιουργία διαδικτυακής επικοινωνίας με το κοινό, δεν είναι πλέον πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα.

Κι αν ακόμη δεν έχετε πειστεί, οι πιο κάτω 4 λόγοι σας δίνουν τις απαντήσεις που μπορεί να ψάχνετε.

  1. Θέλεις να είσαι “up to date”.

Το Web Design είναι η τάση που ήρθε για να μείνει! Λίγο οι ρυθμοί της ζωής, λίγο η ανάγκη για δικτύωση, ακόμη και αυτοί οι αναπάντεχοι περιορισμοί μετέτρεψαν τον σχεδιασμό ιστοσελίδων στην trendy ανάγκη της εποχής. Γιατί να μένεις πίσω;

  1. Θέλεις να αποκτήσεις τη δική σου μοναδική ψηφιακή ταυτότητα.

Η ανάγκη για παρουσία, προβολή και προώθηση εργασίας, υπηρεσιών, ενημερώσεων, ακόμη κι ενός portfolio, χρειάζεται δυναμικά και σύγχρονα εργαλεία. Δημιούργησε λοιπόν το δικό σου ψηφιακό χώρο και γίνε πλέον ορατός!

  1. Θέλεις να μπορείς να αλληλοεπιδράς με το κοινό σου 24/7 και από απόσταση.

Μάθε κανόνες ευχρηστίας και οπτικής επικοινωνίας και γίνε αυτός που θα προσελκύσει το κοινό αλλά και που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Ενημέρωσε, πρόσφερε, πούλησε, αγόρασε, μίλησε…

  1. Θέλεις να εμπλουτίσεις τις ψηφιακές σου δεξιότητες.

Δεν χρειάζεται να είσαι προγραμματιστής για να σχεδιάσεις μια ιστοσελίδα. Απλά, γίνε δημιουργικός και άφησε την καλλιτεχνική σου πλευρά να σε οδηγήσει στο επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε δυναμικά ψηφιακά εργαλεία, εφάρμοσε απλούς κανόνες διάταξης, τυπογραφίας και θεωρίας χρωμάτων, και… Voila!

Αν θέλεις να μάθεις τα πιο πάνω, το πρόγραμμα “The STEAMers” του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε προσκαλεί σε μία σειρά από 7 διαδικτυακές συναντήσεις με θέμα «Κατασκευή Ιστοσελίδας». Αν είσαι νέος 18-35 ετών και θέλεις να μάθεις τα μυστικά του Web Design κάνε την αίτησή σου ΕΔΩ.

Ημερομηνίες έναρξης και Ώρες:

Α’ κύκλος: 1/3/2021, 18:00 – 20:00 και κάθε Δευτέρα για 7 βδομάδες.

Β’ κύκλος: 2/3/2021, 18:00 – 20:00 και κάθε Τρίτη για 7 βδομάδες. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί σειρά προτεραιότητας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Σε κάθε συμμετέχοντα θα σταλεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για πληροφορίες, κάλεσε στο 22877510.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Media: Τελευταία Ενημέρωση