ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Podcast από την Καθημερινή Κύπρου

Σε πρώτο στάδιο, σε μορφή podcast ψηφιοποιούνται οι εβδομαδιαίες στήλες «Το Παντοπωλείο», «Τα Ιουλιανά» και η ταξιδιωτική εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 «RoadtripCy»

Newsroom K

Η Καθημερινή Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας υπηρεσίας podcast σε συνεργασία με τις πλατφόρμες Simplecast, Spotify και Αpple Podcasts.

Σε πρώτο στάδιο, σε μορφή podcast ψηφιοποιούνται οι εβδομαδιαίες στήλες «Το Παντοπωλείο», «Τα Ιουλιανά» και η ταξιδιωτική εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 «RoadtripCy».

Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν την ακρόαση αναζητώντας «K Podcast» σε Spotify και Apple Podcasts ή να ακούσουν τα επεισόδια της επιλογής τους μέσω του kathimerini.com.cy επιλέγοντας «Εκπομπές / Podcast».

«Τα Ιουλιανά» του Σταύρου Χριστοδούλου εκφωνεί η κα Δάφνη Προδρόμου και «Το Παντοπωλείο» ο κος Δημήτρης Δερματάς. Η επιμέλεια της παραγωγής είναι του Μιχάλη Σάββα.

Εκ του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Media: Τελευταία Ενημέρωση

 H 2η μεγάλη δημοσκόπηση

H 2η μεγάλη δημοσκόπηση

Μέσω της δημοσκόπησης, οι Κύπριοι πολίτες εκφράζουν τις θέσεις τους και για το Κυπριακό, το οποίο θα παίξει, μεταξύ άλλων, ...
Newsroom K
 |  MEDIA
Tι είναι αυτό που σε βοηθά να είσαι καλά; Που σου δίνει ώθηση να ξεκινάς τη μέρα σου με αισιοδοξία; Πως νιώθεις αυτή την περίοδο;

ΟΝΕΚ: Είσαι ΟΚ;

Συζήτηση για τη ψυχική ανθεκτικότητα στην πανδημία
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA