ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στην «Καθημερινή» της Κυριακής: Η υπόγεια διαμάχη για τα εμβόλια

Η πανδημία βρίσκεται στο επίκεντρο και η «Κ» παρουσιάζει το πώς η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να επιλύσει το ζήτημα των εμβολίων

Newsroom K

Διαβάστε αυτή την Κυριακή, αποκλειστικά στην «Καθημερινή», ποιος θα είναι τελικά ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην άτυπη Πενταμερή, το παρασκήνιο, καθώς και ποιες είναι οι θέσεις της Λευκωσίας, της Άγκυρας και των εμπλεκόμενων χωρών. Η «Κ» παρουσιάζει, επίσης, τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας της Κυπριακής Δημοκρατίας, πίσω από την «κλειδαρότρυπα», αναλύει τους στόχους και παρουσιάζει το παρασκήνιο, λίγο πριν από την διάσκεψη για το Κυπριακό.

Ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης, παραχωρεί συνέντευξη στην «Κ» και μιλά για την καυτή πατάτα της διαπλοκής, για το πώς προχωρά η ερευνητική επιτροπή και για ποιους κτυπά η καμπάνα των διώξεων.

Αποκλειστικά στην «Κ» μιλά ο καλαθοσφαιριστής του NBA, Ενές Καντέρ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερντογάν. Αναφέρεται στην δίωξη, στις φυλακίσεις στην Τουρκία και στις απειλές για τη ζωή του.

Η πανδημία βρίσκεται στο επίκεντρο και η «Κ» παρουσιάζει το πώς η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να επιλύσει το ζήτημα των εμβολίων και πώς η υπόθεση που άνοιξε με το εμβόλιο της AstraΖeneca επηρέασε την διαδικασία.

Διαβάστε, επίσης, στην «Κ» πώς το Υπουργείο Υγείας και ο ΟΚΥπΥ προσπαθούν να λύσουν την δύσκολη εξίσωση με τις κλίνες στα νοσοκομεία. Οι μεγαλύτερες προκλήσεις αφορούν στην εξεύρεση ιατρικού προσωπικού και στην συμφωνία με τον ιδιωτικό τομέα.

Η «Καθημερινή» της Κυριακής παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, με αναφορές στον οπλισμό και στον ρόλο της Κύπρου.

Διαβάστε, επίσης, στην «Καθημερινή» της Κυριακής:

Σάββας Αγγελίδης στην «Κ»: Η ημιμάθεια χειρότερη από την αμάθεια

Ενές Καντέρ στην «Κ»: O σταρ του NBA στο στόχαστρο του Ταγίπ Ερντογάν

Πρόδρομος Αλαμπρίτης στην «Κ»: Ο,τι άλλο πέραν της ΔΔΟ τσιμεντώνει τη διχοτόμηση

Μαρία Παπαλαζάρου Φράγκου στην «Κ»: Απαιτείται η κάθαρση για την εθνική συμφιλίωση

Ανδρέας Πιτσιλλίδης στην «Κ»: Αν ήμουν πολιτικός τυχοδιώκτης δεν θα με αφόριζαν

Στο «Κ» Sports: Σφιχταγκαλιασμένοι με τη 15η θέση

Πολιτική

Η Ευρώπη... δεν χρειάζεται πρόσκληση

Κατεχόμενα-Αγκυρα δεν θέλουν την Ε.Ε. στην Πενταμερή

Οικονομία

Με τέλος θα μπαίνουμε στον Ακάμα

Καλοβλέπουν τους συνεπείς δανειολήπτες οι τράπεζες

Ελλάδα

Οι τέσσερις εβδομάδες στην κόψη του ξυραφιού

Κόσμος

Ανέτοιμη η Ε.Ε. στον πόλεμο με τον ιό

Αγριεύει η μάχη των εμβολίων στην Ε.Ε.

Πολιτισμός

Το 1821 μέσα από σημαντικά τεκμήρια

Η εικαστική χαρά της συνύπαρξης

Μαζί με το πακέτο της «Κ», ο «Γαστρονόμος» που είναι αφιερωμένος σε συνταγές από το 1821, το περιοδικό «Κ» καθώς και το αφιέρωμα «Μεγάλοι Ηθοποιοί - Μάνος Κατράκης».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Media: Τελευταία Ενημέρωση

 H 2η μεγάλη δημοσκόπηση

H 2η μεγάλη δημοσκόπηση

Μέσω της δημοσκόπησης, οι Κύπριοι πολίτες εκφράζουν τις θέσεις τους και για το Κυπριακό, το οποίο θα παίξει, μεταξύ άλλων, ...
Newsroom K
 |  MEDIA
K Podcast από την Καθημερινή Κύπρου

K Podcast από την Καθημερινή Κύπρου

Σε πρώτο στάδιο, σε μορφή podcast ψηφιοποιούνται οι εβδομαδιαίες στήλες «Το Παντοπωλείο», «Τα Ιουλιανά» και η ταξιδιωτική ...
Newsroom K
 |  MEDIA
Tι είναι αυτό που σε βοηθά να είσαι καλά; Που σου δίνει ώθηση να ξεκινάς τη μέρα σου με αισιοδοξία; Πως νιώθεις αυτή την περίοδο;

ΟΝΕΚ: Είσαι ΟΚ;

Συζήτηση για τη ψυχική ανθεκτικότητα στην πανδημία
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA