ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενημερωτικό δελτίο Νοεμβρίου της K. Treppides & Co Ltd: Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών

Κυκλοφόρησε το νέο newsletter της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτης στον τομέα των ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Κάθε νέο ενημερωτικό δελτίο της K.Treppides & Co Ltd αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα των χρηματοπιστωτικών, αλλά και των επιχειρήσεων, καθώς στις σελίδες του βρίσκει κανείς όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και τα τελευταία νέα σε ό,τι αφορά τον τομέα των ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 45, διαβάστε:

- Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ («ΕΑΤ»): επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή της για συνδρομή στη δημιουργία ενός ελαστικότερου και βιωσιμότερου χρηματοοικονομικού συστήματος
- Bloomberg: Κατακόρυφη αύξηση της αξίας των μετοχών λόγω του πληθωρισμού στις ΗΠΑ και τις χαλαρώσεις στα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό από την Κίνα
- Reuters: Μείωση απόδοσης δολαρίου ΗΠΑ, αύξηση στον αντίποδα για το κινεζικό γουάν έπειτα από τις τροποποιήσεις για το πρωτόκολλο COVID
- Financial Times: Προσφορά βοήθειας για την αποπληρωμή των χρεών, δόθηκε στα πληγέντα κράτη από την καταστροφή
- MarketWatch: To Bitcoin ανακάμπτει καθώς ο πληθωρισμός μειώνεται. Προς το παρόν, οι ανησυχίες του FTX έρχονται σε δεύτερη μοίρα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 45.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.

- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.

- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση