ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πέντε κυπριακές εταιρείες στον κατάλογο των 1.000 διακεκριμένων

Είναι οι A. Iacovides, Demetriades Group, Fileminders, Green Dot Κύπρου και Medochemie

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Πέντε κυπριακές εταιρείες περιλαμβάνονται σε κατάλογο 1.000 διακεκριμένων Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, που πρόσφατα εξέδωσε το Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Πρόκειται για τις εταιρείες A. Iacovides, Demetriades Group, Fileminders, Green Dot Κύπρου και Medochemie, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Green Dot.

Πρόθεση του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου είναι να αναδείξει τη σημαντικότητα του ρόλου που έχουν να διαδραματίσουν προοδευτικές μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις εις ότι αφορά, όχι μόνο την οικονομική ανάπτυξη αλλά επίσης και για το γεγονός ότι μπορούν να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση από άλλες Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Η πρωτοβουλία του χρηματιστηρίου του Λονδίνου έχει τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των κύριων κομματικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο κατάλογος των επιχειρήσεων παρουσιάστηκε επίσημα στις 15 Ιουνίου στις Βρυξέλλες και θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις (roadshow) στη Στοκχόλμη, τη Μαδρίτη, το Παρίσι, το Μόναχο και τη Βαρσοβία. (λεπτομέρειες στο www.1000Companies.com).

«Ως Green Dot Κύπρου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις κυπριακές επιχειρήσεις που έτυχαν της τιμητικής συμπερίληψης στον ως άνω κατάλογο και να επαναλάβουμε τη δέσμευση και τη προσήλωση μας στη συνεχή αναβάθμιση των καλών πρακτικών στον τόπο μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναφέρεται τέλος ότι η νέα αυτή Ευρωπαϊκή διάκριση για τη Green Dot Κύπρου αντικατοπτρίζει την καλή δουλειά που επιτελείται, όχι μόνο από την εταιρεία, αλλά και από όλους τους συντελεστές, Τοπικές Αρχές, επιχειρησιακούς συνεργάτες και κυρίως το κοινό της Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X