ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας

Γνωρίστε από κοντά το μοναδικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σας προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακα.

Γνωρίστε από κοντά το μοναδικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου και ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα σπουδών καθώς και τις ειδικές μειώσεις στα δίδακτρα νεοεισερχόμενων φοιτητών για τον Ιανουαρίου 2017.

Στη Μέρα Γνωριμίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN για να ανακαλύψετε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σας!

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου,θα είναι έτοιμοι να δώσουν ότι πληροφορίες ζητήσετε και σχετίζονται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας,στέγασης, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη φοιτητική ζωή στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Σας περιμένουμε στις 14 Δεκεμβρίουγια να σας ξεναγήσουμε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου UCLan Cyprus καθώς και στις φοιτητικές μας εστίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X