ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μετά το Πάσχα ανοίγει τις πόρτες του ο Σκλαβενίτης στην Κύπρο

Η δομή και η στρατηγική θα εστιάσει στη φιλοσοφία της τιμολογιακής πολιτικής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά το Πάσχα αναμένεται να ανοίξουν στην Κύπρο οι Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, οι οποίες κατέχουν και επίσημα από την 1η Μαρτίου το δίκτυο υπεραγορών Μαρινόπουλος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Κ», η δομή και η στρατηγική των Ελληνικών Υπεραγορών Σκλαβενίτη θα εστιάσει στη φιλοσοφία της τιμολογιακής πολιτικής στο πλαίσιο του συνεχούς ανταγωνισμού.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ξεκινά το rebranding των υπεραγορών για να αναδειχθούν, όπως ειπώθηκε στην "Κ" από αρμόδια πηγή "οι αξίες της οικογένειας Σκλαβενίτη" ενώ στρατηγικά η εταιρεία θα επικεντρωθεί στο συμφέρον των καταναλωτών στη βάση του consumer pay check.

Τα μέλη της οικογένειας Σκλαβενίτη, έχουν ήδη συναντηθεί με το προσωπικό και με τους προμηθευτές στην Κύπρο, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει και η εκπαίδευση των εργαζομένων στη βάση της φιλοσοφίας του Ομίλου.

Στα 18 καταστήματα της Μαρινόπουλος (Carrefour και Chris Cash & Carry) άρχισαν ήδη τις αλλαγές, με τον ανεφοδιασμό των ραφιών, ώστε να προλάβουν να ανοίξουν της πύλες τους μέσα στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

Εντούτοις η κάθοδος της μεγαλύτερης λιανικής επιχείρησης από πλευράς σημείων πώλησης στην Ελλάδα, έχει προκαλέσει αναβρασμό στον ανταγωνισμό στην Κύπρο, με τις υπεραγορές να δράττουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου ώστε να επιτεθούν με περισσότερες διαφημίσεις για να κερδίσουν μερίδιο καταναλωτών.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X