ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιτυχία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου στην αξιολόγηση U-Multirank

Οι υψηλές επιδόσεις στο U-Multirank επιβεβαιώνουν τη συνεχή, ανοδική πορεία του EUC

Δελτίο Τύπου

Σημαντικότατη επιτυχία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πολυδιάστατο και ανεξάρτητο σύστημα διεθνούς κατάταξης πανεπιστημίων και ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, U-Multirank, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε.

Πιο συγκεκριμένα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, έχει λάβει τις υψηλότερες θέσεις στους τομείς που σχετίζονται με την έρευνα, τον διεθνή προσανατολισμό της εκπαίδευσης και τη μεταφορά τεχνογνωσίας, γεγονός που αντικατοπτρίζει τόσο την εδραίωση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ως ιδρύματος υψηλής ποιότητας διεθνώς, καθώς και τους μακροπρόθεσμους στόχους του, οι οποίοι απηχούν και το όραμα της ίδιας της Laureate, για αριστεία στην εκπαίδευση.Σημαντικά υψηλό είναι και το πρόσημο στον τομέα της εμπλοκής (engagement) των αποφοίτων που έλαβε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αλλά και της διασύνδεσης με την αγορά εργασίας.

Οι υψηλές επιδόσεις που αποτυπώνονται στο U-Multirank επιβεβαιώνουν τη συνεχή, ανοδική πορεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, αλλά και την ισχυροποίησή του στον ευρύτερο ευρωπαϊκό χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης.

Σκοπός του φορέα αξιολόγησης U-Multirank είναι να παρουσιάσει τις επιδόσεις ενός εκτεταμένου φάσματος πανεπιστημίων και πώς αυτές οι επιδόσεις μπορούν να οδηγήσουν σε περαιτέρω ανάπτυξη και καινοτομία. Να σημειωθεί πως φέτος, το σύστημα αξιολόγησης U-Multirank, παρέχει πληροφορίες για 1.497 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, 10.526 προγράμματα σπουδών σε 99 χώρες, σε πέντε ευρείες θεματικές ενότητες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X