ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στρατηγική Επένδυση της Altius Insurance στις Ναυτασφαλίσεις

Προχώρησε σε εξαγορά του 35% του κεφαλαίου της National Μεσιτική Ασφαλίσεων Α.Ε.

Δελτίο Τύπου

Σε εξαγορά του 35% του κεφαλαίου της “National Μεσιτική Ασφαλίσεων Α.Ε.” (μέχρι πρότινος εταιρείας του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος) και της “FortiusRiskSolutionS.A.”, εταιρείας που δραστηριοποιείται στον κλάδο Ναυτασφαλίσεων ποντοπόρου Ναυτιλίας (Bluewater), προχώρησε η AltiusInsurance. Το υπόλοιπο κεφάλαιο κατέχουν οι Γεώργιος Καραμάνος (Διευθύνων Σύμβουλος), Πέτρος Μανδαράκας (Εκτελεστικός Διευθυντής) και Φίλιππος Φράγκος (Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου).

Η εταιρεία “National Μεσιτική Aσφαλίσεων Α.Ε.” ιδρύθηκε από τον Πάνο Καραμάνο, πατέρα του Διευθύνοντος Συμβούλου, το 1962. Το 2001 εντάχθηκε στον όμιλο της ALPHABANK και μετονομάστηκε σε ALPHAInsuranceBrokersS.A. Το 2004 η εταιρεία εξαγοράστηκε από τον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και μετονομάστηκε σε “National Μεσιτική Ασφαλίσεων Α.Ε.”.

Το 2016 η Εταιρεία κατέγραψε ασφάλιστρα €18,6 εκατ. και κέρδη προ φόρων περί τις €400 χιλ. Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς των ασφαλίσεων πλοίων «από το μικρότερο σκάφος αναψυχής μέχρι τα μεγαλύτερα ποντοπόρα πλοία», καθώς και στον κλάδο αέρος. Συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες Ασφαλιστικές Εταιρείες που διεξάγουν ασφαλίσεις πλοίων και σκαφών καθώς και τα διεθνή GroupP&IClubs.

Την εταιρεία στελεχώνουν ικανοί επαγγελματίες με πείρα δεκαετιών στον τομέα, δεσμευμένοι στην παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στον πελάτη. Το ανθρώπινο δυναμικό της παραμένει, συμπαγές και αμετάβλητο, υπό την ηγεσία του Διευθύνοντος Συμβούλου, Γεώργιου Καραμάνου.

Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων και των δύο Εταιρειών εξελέγη ο Δούκας Παλαιολόγος και Αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος Αναστασιάδης. Εκτελεστικά μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων είναι οι Γεώργιος Καραμάνος (Διευθύνων), Πέτρος Μανδαράκας, Φίλιππος Φράγκος και Σπυρίδων Καράδης.

Η AltiusInsurance καλωσορίζει την ομάδα στην οικογένεια της και δεσμεύεται να συμβάλει στη μεγέθυνση και διεύρυνση του κύκλου εργασιών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση