ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βραβείο Επιχειρηματικότητας για το lalemou

Το βραβείο δόθηκε από την Ολλανδική Πρεσβεία και την Orange Grove

Δελτίο Τύπου

Το lalemou (www.lalemou.com), το μοναδικό 100% Κυπριακό app για γνωριμίες, βρέθηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου στο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας με τίτλο “TheSqueeze” που διοργάνωσε η OrangeGrove, το startupincubator που στεγάζεται στην Αθήνα με πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση, αφού στον εν λόγω διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 16 startups από όλους τους κλάδους της οικονομίας και οι κριτές ήταν επενδυτές, investmentbankers και VCs παγκοσμίου φήμης.

Τα κριτήρια για την επιλογή των νικητών ήταν η καινοτομία της ιδέας, η αποδοχή της ιδέας από τους μέχρι τώρα πελάτες, η στρατηγική και η ομάδα που την υλοποιεί καθημερινά και οι πιθανότητες επέκτασης στην παγκόσμια αγορά.

Ο Φάνης Ρήγας, founder του lalemou δήλωσε:

«Το βραβείο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Είναι ένα σημαντικό βήμα που μας φέρνει πιο κοντά στο όραμα που έχουμε να κάνουμε το καλύτερο app γνωριμιών στον κόσμο. Ταυτόχρονα, μας εξασφαλίζει τους οικονομικούς πόρους να βελτιώσουμε κι άλλο το προϊόν μας και να διεισδύσουμε σε νέες αγορές. Ευχαριστούμε πολύ την Κύπρο για την ευρεία αποδοχή της εφαρμογής μας! Θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι!»

Λίγα λόγια για το lalemou:

Το lalemou (www.lalemou.com) είναι το μόνο 100% Κυπριακό mobile app για γνωριμίες και online φιλίες. Η λειτουργία του βασίζεται σε ένα ανώνυμο livechat, μέσα από το οποίο οι χρήστες από την Κύπρο μπορούν να κάνουν ανώνυμα νέες γνωριμίες με τρόπο διασκεδαστικό .

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας σε συσκευές Android και iOS, έχει ήδη καταφέρει να γίνει μια αγαπημένη συνήθεια. Τα νούμερα(*) μαρτυρούν την επιτυχία του lalemou, αφού μέχρι σήμερα 70.000 Κύπριοι/ες την έχουν «κατεβάσει» στο κινητό τους. Παράλληλα, τις τελευταίες 30 ημέρες την επισκέφτηκαν 12.000 μοναδικοί χρήστες, οι οποίοι πραγματοποίησαν πάνω από 52.000 συνομιλίες και αντάλλαξαν 2.500 φωτογραφίες!

Λίγα λόγια για την OrangeGrove:

H OrangeGrove είναι μία δραστήρια θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας και πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας της Ελλάδας. Τα τελευταία 3 χρόνια λειτουργίας της έχει στεγάσει πάνω από 100 startups στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα. Εδώ, startups από όλους τους κλάδους της οικονομίας μπορούν να βρούνε εκτός από στέγη (παρέχεται γραφείο, ρεύμα, internet), σημαντικό mentoring για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους, σεμινάρια επιχειρηματικότητας και βέβαια ανεξάντλητες δυνατότητες δικτύωσης με το σύνολο του οικοσυστήματος που αναπτύσσεται.

Λίγα λόγια για το “TheSqueeze”:

O διαγωνισμός “TheSqueeze” γίνεται με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». 8 startups «συμπιέζονται» πάνω στη σκηνή και το κάθε ένα πρέπει σε 5 μόλις λεπτά να παρουσιάσει την ιδέα του ολοκληρωμένα, προσπαθώντας να πείσει 4 κριτές ότι μπορούν να πετύχουν στο παγκόσμιο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Οι κριτές είναι επιχειρηματίες, investment bankers και εκπρόσωποι VCs παγκοσμίου φήμης. Στο τέλος του διαγωνισμού αναδεικνύονται τα δύο καλύτερα startups, τα οποία και μοιράζονται το χρηματικό έπαθλο των 25.000 Ευρώ (15.000 ο πρώτος νικητής και 10.000 Ευρώ ο δεύτερος).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
lalemou  |  Orange Grove  |  app

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X