ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:07
 

30 Χρόνια Ancoria Insurance

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση της Ancoria Insurance για τα 30 χρόνια από την ίδρυση της στην Κύπρο.

Newsroom K

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση της Ancoria Insurance για τα 30 χρόνια από την ίδρυση της στην Κύπρο, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες, προσωπικό και φίλοι της εταιρείας. Η εκδήλωση, χωρίς αμφιβολία, ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα στην ιστορία της Ancoria Insurance. Μιας ιστορίας που άρχισε το 1987 σε μια μικρή γαλλική πόλη στους πρόποδες των Άλπεων και συνεχίστηκε λίγους μήνες αργότερα με την εγγραφή της εταιρείας στην Κύπρο.

Στις τρεις δεκαετίες πορείας της, η Ancoria Insurance κατάφερε να εξελιχθεί σε μια ασφαλιστική εταιρεία ζωής με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που προωθούν τον οικονομικό προγραμματισμό ιδιωτών, προσελκύοντας ένα διεθνές πελατολόγιο άνω των 50,000 ατόμων σε περισσότερες από 100 χώρες. Tα τελευταία 2 χρόνια, η Αncoria Insurance δραστηριοποιείται ενεργά πλέον στην Κυπριακή αγορά και ιδιαίτερα στην διαχείριση συνταξιοδοτικών σχεδίων, επιτυγχάνοντας να αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς. Παράλληλα, η συνεχής κερδοφορία της εταιρείας όπως και ο υψηλός δείκτης φερεγγυότητας Solvency 2, που σήμερα φτάνει το 235%, κατατάσσουν την Ancoria Insurance ανάμεσα στις πιο υγιείς και κεφαλαιακά θωρακισμένες ασφαλιστικές εταιρείες όχι μόνο σε κυπριακό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όμως, όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ancoria Insurance κος Τάσος Αναστάση, η ιστορία της Ancoria Insurance δεν αντικατοπτρίζεται μόνο σε ποσοστά και αριθμούς. Η προσφορά της στην κοινωνία και ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας. Συγκεκριμένα, από το 2007 όταν ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Sievert Larsson δώρισε τις μετοχές του στο ίδρυμα υποτροφιών Sievert Larsson, η κερδοφορία της εταιρείας διοχετεύεται στην οικονομική στήριξη άπορων αλλά και αριστούχων μαθητών σε Σουηδία, Ταϊλάνδη και Κύπρο. Ενδεικτικά, ανέφερε ο κος Αναστάση, σήμερα πάνω από 2,000 μαθητές λαμβάνουν υποτροφίες από το ίδρυμα ενώ ακόμα 5,000 άτομα έχουν ήδη αποφοιτήσει.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κος Αναστάση ευχαρίστησε το προσωπικό της Ancoria Insurance για την συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία του οργανισμού - και ιδιαίτερα τους ανθρώπους, που εργάζονται στην εταιρεία από την πρώτη μέρα λειτουργίας της και κυρίως τον άνθρωπο που διοίκησε για 25 χρόνια την Ancoria Insurance και νυν πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γιάννη Λοΐζου. Τέλος, ο κος Αναστάση διαβεβαίωσε ότι η Ancoria Insurance θα συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες της αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία με γνώμονα τις αξίες που πρεσβεύει εδώ και 30 χρόνια• την απλότητα, τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και χαιρέτισε ο Έντιμος Υπουργός Οικονομικών κος Χάρης Γεωργιάδης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ερντογάν για την τουρκική εισβολή: Εάν χρειαστεί θα επαναλάβουμε το ίδιο βήμα

«Κάποιος να πει στον σουλτάνο το γνωστό `όταν ο Θεός θέλησε να καταστρέψει τον μύρμηγκα, του έδωσε φτερά`!!! ...»
ΑΚΑ  |  11:10

Μεγαλύτερα αεροπλάνα για το Λονδίνο επιστρατεύει η Egypt Air

«Μήπως είναι ακόμη ένα τρικ …μάρκετινγκ για να ανεβάσουν τις τιμές των εισιτηρίων;»
Ai Em  |  10:39

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«Προς κυρία Έλενα Νεοκλέους: μην εκπλήττεστε για την αρνητική στάση του Κούμα. Ο άνθρωπος κάνει ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Mιλούμε για μια ομάδα 56 άχρηστων ατόμων! »
ΑΚΑ  |  09:18

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X