ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Advisory Tool: Πώς να επωφεληθείτε περισσότερο

Οι πελάτες θα έχουν μπροστά τους όλη την εικόνα της ασφαλιστικής τους κατάστασης.

Προωθητική Ενέργεια

Πώς άραγε θα σας φαινόταν αν αντί να δαπανάτε χρόνο και κόπο σε δεκάδες υπολογισμούς ώστε να ανακαλύψετε το καλύτερο ασφαλιστικό συμβόλαιο στην αγορά για τα μέτρα σας, αν αντί να ψάχνετε και να συγκρίνετε παροχές και προσφορές, να τις έχετε κάπου μαζεμένες; Ακόμα καλύτερα, πώς θα σας φαινόταν αν υπήρχε ένα εργαλείο που να σας υποδεικνύει να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που δικαιούστε για να διαμορφώσετε το πιο συμφέρον ασφαλιστικό συμβόλαιο; Και όχι μόνο αυτό, αλλά να σας υποδεικνύει πώς μπορείτε να αλλάξετε παραμέτρους, παροχές, όρους και προϋποθέσεις για να επωφεληθείτε περισσότερο;

Αντί να κυνηγάτε εσείς την ασφαλιστική να σας δώσει καλύτερες προσφορές να γινόταν το αντίθετο;

Αποκλείεται; Κι όμως γίνεται!

Μια εταιρεία που φημίζεται για την αντισυμβατικότητα και την ευθεία της προσέγγιση προς τους πελάτες, η Gan Direct, δημιούργησε ένα νέο online εργαλείο που καθοδηγεί τους πελάτες βήμα - βήμα πώς να αξιοποιήσουν όλες τις προσφορές, deals και εκπτώσεις που δικαιούνται για να διαμορφώσουν το πιο συμφέρον ασφαλιστικό συμβόλαιο.

Μια πρακτική που αν γίνει καθεστώς η ασφαλιστική βιομηχανία θα αλλάξει ριζικά, αφού οι πελάτες θα έχουν μπροστά τους όλη την εικόνα της ασφαλιστικής τους κατάστασης.

Ένας από τους λογούς της αύξησης της ικανοποίησης είναι ότι μια τέτοια διαδικασία είναι απόλυτα εξατομικευμένη: Ο πελάτης προσαρμόζει τα συμβόλαιά του σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και αφήνει στο ίδιο το σύστημα τη δουλειά να υποδεικνύει τα περιθώρια βελτίωσης του τελικού κόστους ασφάλισης και ποιες προσφορές, εκπτώσεις ή προνόμια του αντιστοιχούν αλλά δεν έχει αξιοποιήσει. Δηλαδή συνοψίζει όλες τις δυνατότητες εξοικονόμησης που προσφέρει η ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας για να προσφέρει την πιο ανταγωνιστική πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση.

Το Advisory Tool επιτρέπει επίσης στον πελάτη να επιλέξει την περίοδο κάλυψης, το διαθέσιμο ποσό, αλλά και τον τρόπο πληρωμής σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του.

Η σημερινή τεχνολογία επιτρέπει να γίνεται αυτό real time, γρήγορα και με λίγα και απλά βήματα.

Δεν είναι μονόδρομος τα μισόλογα και οι επικοινωνιακές τεχνικές πονηρών ασφαλιστικών συμβούλων! Δημιουργώντας καινοτομικά εργαλεία που κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη, μια έξυπνη και σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία μπορεί και να κερδίσει και ταυτόχρονα να διασφαλίσει το συμφέρον του πελάτη μέσα από τις πιο ανταγωνιστικές προτάσεις εξοικονόμησης.

Το Advisory Tool αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν τις πιο συμφέρουσες λύσεις ασφάλισης της Gan Direct.

Περισσότερες πληροφορίες στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Gan Direct www.gandirect.com.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

Το 35% πιστεύει ότι η βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της ενιαίας ευρωπαϊκής ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X