ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ακίνητα μικτής χρήσης με υψηλές αποδόσεις από την Gordian

Δελτίο Τύπου

Μια σειρά ακινήτων μικτής χρήσης με υψηλές αποδόσεις περιλαμβάνει το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο GoYield της Gordian, με κτήρια σε προνομιακές περιοχές της Λευκωσίας.

Τα ακίνητα αποτελούν ιδανικές επενδυτικές επιλογές με υψηλές αποδόσεις αφού βρίσκονται υπό ενοικίαση.

Κτήριο μικτής χρήσης στην Αγλαντζιά, Λευκωσία

 

Το ακίνητο αφορά διώροφο κτήριο μικτής χρήσης σε προνομιακή τοποθεσία στη Λεωφόρο Λεμεσού. Εφάπτεται με το Aluminium Tower και απέχει 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
Το ισόγειο αποτελείται από τρεις εμπορικές μονάδες με εμβαδόν 550 τ.μ. και 268 τ.μ. μεσοπάτωμα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από διαμέρισμα με εμβαδόν 134 τ.μ. (το οποίο χρησιμοποιείται ως γυμναστήριο) και κενά γραφεία με εμβαδόν 252 τ.μ..
Το κτήριο επωφελείται από υπόγειο χώρο στάθμευσης. Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στα €3.700.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο μικτής χρήσης στην Έγκωμη, Λευκωσία

 

Το ακίνητο αφορά εμπορικό κτήριο μικτής χρήσης στην Έγκωμη. Βρίσκεται στην οδό Αγαμέμνονος, πολύ κοντά από τη λεωφόρο Γρίβα Διγενή και το ξενοδοχείο Hilton Nicosia.
Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν εσωτερικών χώρων 1,732 τ.μ.. Αποτελείται από ένα κατάστημα με μεσοπάτωμα στο ισόγειο, τρεις ορόφους γραφείων και υπόγειο με θέσεις στάθμευσης και αποθήκες. 'Ολο το κτήριο ενοικιάζεται προσφέροντας ελκυστική απόδοση, ενώ οι όροφοι 1-3 ενοικιάζονται από Κυβερνητικές Υπηρεσίες.

Η Έγκωμη είναι μια περιοχή που έχει σημειώσει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια με την δημιουργία πανεπιστημίων, ξενοδοχείων, εμπορικών κέντρων, καζίνο, σουπερμάρκετ, εστιατορίων και καφετεριών. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €1.750.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoYield χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση