ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναβάλλεται η συνάντηση Υπουργών με συνδικαλιστικές οργανώσεις ΑΗΚ

Διευθέτηση της συνάντησης μόλις επανέλθει ο Υπ. Εργασίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αναβλήθηκε η σημερινή συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών, Ενέργειας και Εργασίας με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΑΗΚ λόγω ασθένειας του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Κυριάκου Ι. Κούσιου.

Η ανακοίνωση

Η σημερινή συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών, της Υπουργού Εμπορίου, Ενέργειας και Βιομηχανίας, και του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΑΗΚ στο Υπουργείο Οικονομικών, αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Κυριάκου Ι. Κούσιου, ο οποίος οικουρεί. Η συνάντηση θα διευθετηθεί μόλις ο κ. Κούσιος επανέλθει στα καθήκοντά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Η περίοδος της ληξιπρόθεσμης τουριστικής περιόδου, του Κούσιου και των λοιπών Υπουργών του Αναστασιάδη καθώς και του ιδίου, δεν προσφέρεται στο παραπέντε για σοβαρές διαπραγματεύσεις.
Το είπε και μία περιοδεύουσα ανά τας οδούς και τα ρύμας και από πόρτα σε πόρτα και η οποία, κκιλιντζίρισσα (γύφτισσας), ανοίγει τύχες της χούφτας με την ένδειξη «Ασήμωσε», με την ανοχή του Κράτους για σους δύνανται να το αντιληφθούν βαθύτερα.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση